Camping Port'Land voor liefhebbers van de Normandische kust

 8 Januari 2017   Huurtent

Zoek je een camping aan de Normandische kust? Vanuit Nederland ben je binnen 7 uur op je vakantie-adres in Normandië. Er zijn genoeg campings in Normandië, maar als je het over camping Port'land hebt dan kies je voor een prachtige smaakvol aangelegde camping! De ligging, zo dichtbij Omaha Beach, (bekend van de invasie in Normandië in 1944) is natuurlijk bijzonder te noemen. Verder ligt de camping ook nog eens op korte afstand van een 27-holes golfbaan.

Camping Port


De camping heeft mooie ruime kampeerplaatsen en goede voorzieningen om een topvakantie te hebben. Er worden op camping Port'Land diverse luxe ingerichte stacaravans verhuurd door Nederlanse touroperators zoals Vacanceselect en Pharos. Het verwarmde buitenbad met glijbanen kan in het voor- en naseizoen overdekt worden. En mocht je geen zin hebben om te koken, dan is dat op deze camping absoluut geen probleem. Want het restaurant is geliefd zowel bij de campingasten als buiten de camping. Calorieën verbranden doe je daarna dan op het sportparcours, uitgezet op de camping.

Vanaf de camping kun je diverse uitstapjes maken zoals een bezoek aan de stad Bayeux met het beroemde tapijt van Bayeux (tapisserie) of de stad Caen (40 kilometer) met de oudste universiteit van Frankrijk, of lekker flaneren over de boulevards van de badplaats Deauville. Op 9 kilometer van de camping ligt Arromanches het belangrijkste invasiemuseum. Kortom een verblijf op het vakantiepark Port'land is zeer veelzijdig en een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.



Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatiecampingcamping onder de zonNormandieFrankrijkbelevingwatersport