Naar de website van Roan Camping Holidays

Stacaravan op camping Les Sablons

Casa Adria

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 24 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras      : airco standaard, terras standaard

Meer over deze stacaravan op de site van Roan Camping Holidays

De gezellige Casa Adria van Go4Camp met een vloeroppervlakte van 24 m² heeft een ruime woonkamer met eethoek, comfortabele banken en voldoende kastruimte.

De Casa Adria beschikt over 2 slaapkamers. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed van 2.00 x 1.40m groot. Afhankelijk van de camping zijn in de 2e slaapkamer een éénpersoonsbed en 1 stapelbed aanwezig (bovenste bed tot 75 kg) of 2 éénpersoonsbedden en een bed overdwars op hoogte voor een kind. Tevens is er in de woonkamer ruimte voor één slaapplaats.

Indien alleen een stapelbed in de kinderkamer aanwezig, dan kan de bank in de woonkamer uitgeklapt worden tot tweepersoonsbed. In elke stacaravan is standaard 1 bedrekje aanwezig voor een evt. peuter. Bovendien zijn alle slaapkamerramen voorzien van muggehorren.

De stacaravan heeft een eigen badkamer. Hier vind je een douche, toilet en wastafel.

De stacaravan Casa Adria van Go4Camp is standaard voorzien van 2 verstelbare ‘luie’ stoelen, 4 kuipstoelen en een ligbed.

Voor de nodige verkoeling beschikt de Casa Adria over een goede parasol of partytent. Er is een houtskool- of gasbarbeque aanwezig (geen barbecue op Ca'Savio).

De stacaravan Casa Adria is geschikt voor max. 6 personen, maar voor je eigen comfort adviseert Go4Camp echter de stacaravans Casa Adria met niet meer dan 5 personen te betrekken.

bekijk hier prijs en beschikbaarheid