Naar de website van Eurocamp

Stacaravan op camping Escale St. Gilles

Esprit Rolstoelvriendelijk

Bezetting : 4 volwassenen 2 kinderen
Afmeting  : min 25m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras      : airco mogelijk, terras standaard

Meer over deze stacaravan op de site van Eurocamp

Ben je op zoek naar een rolstoelvriendelijke accommodatie? Voor een aangepaste vakantie is deze Esprit zeker geschikt. Deze stacaravan is geschikt voor max. 6 personen (4 volw en 2 kind)

Woonruimte:
De stacaravan is comfortabel en zeker praktisch ingericht. Alle kamers hebben een ruime doorgang en zijn dus rolstoelvriendelijk. Centraal in de stacaravan vind je het woon- en eetgedeelte. Het zitgedeelte heeft een vouwbed met spiraalbodem (1-2 pers.)

Keuken:
In de goed toegankelijke open keuken vind je een koel/vries combinatie, grill/oven en magnetron. Centraal vind je een tafel met bank (vouwbed) en stoelen.

Slaapvertrekken:
In deze stacaravan vind je twee slaapkamers. Een extra ruime slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (ca. 70 x 190 cm) en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (ca. 70 x 180 cm) en een hoogslaper.

Sanitair/WC:
De badkamer is goed toegankelijk en ruim. Hier vind je de douche, wastafel en toilet.

Buiten:
Het terras is toegankelijk voor een rolstoel en hier bevinden zich een tuinstel bestaande uit een tafel, stoelen en 2 verstelbare ligstoelen. Er is een barbecue aanwezig ( mits toegestaan ).

Indeling, inrichting en stoffering voor stacaravans voor een mindervalide vakantie kunnen per model, bouwjaar en camping verschillen. De fotos en plattegrond(en) op deze website zijn slechts bedoeld als voorbeeld; de accommodaties op de campings kunnen hier van afwijken. Het eventueel gereserveerde kinderbedje past in de meeste gevallen alleen in het woongedeelte.
bekijk hier prijs en beschikbaarheid