Kindvriendelijk en onbezorgd op vakantie met Landal

 25 Februari 2021   Virginie

Ruik je het voorjaar en wil je er gewoon een weekendje of midweekje tussenuit? Een weekje vakantie in eigen land? Wat let je? En waarom dan een Landal vakantiepark? Wij gaan even de mogelijkheden af voor onze bezoekers en zien al snel dat het er wel aantrekkelijk uitziet zo'n vakantie met kinderen. Vooral gezinnen met jonge kinderen die nog niet aan schoolvakanties gebonden zijn kunnen ook nog eens heel voordelig op stap in maart.

Check: om te beginnen alle campings en vakantieparken van Landal in Nederland zijn open.

Kindvriendelijk?
Kindvriendelijk moet het wel zijn want je wilt dat iedereen het naar de zin heeft. Check want er zijn meestal diverse kleine en grote speeltuintjes buiten op de parken en je kunt of enkele parken zelfs logeren in een kindvriendelijk ingerichte bungalow. Wat dacht je van een kikkerbadkamer en een leuke kindertafel waaraan je heerlijk kunt spelen.

Actief bezig zijn?
Verder zijn er leuke buiten-activiteiten op diverse parken. Plan bij aankomst een uurtje op de minigolf of beleef de ontdek-scharrelbox en ga op digitale speurtocht via de Landal Adventure app. Verder kun je leuke knutselpakketten reserveren bij het Fun&Entertainment pick-up point. En ben je buiten dan kom je regelmatig die grote knuffelbeer Bollo tegen, weliswaar op gepaste afstand.

Uit Eten?
Kun je uit eten? Nee, maar mocht je trek hebben dan kun je toch van alle lekkere hapjes genieten uit de parkkeuken door de Take Away service die op bijna alle parken aanwezig is. En een snack of lekker frietje haal je bij de snackbar of een van de pick-up points. De hobbykoks toveren trouwens zo in de compleet ingerichte vakantiewoning een lekkere pasta uit hun hoge hoed, de boodschappen haal je dan in de parkshop.

Ligging?
Daar komt dan nog eens bij dat de parken veelal midden in de groene natuur liggen, dus wandelen, fietsen en je omgeving verkennen op een corona-vriendelijke manier is op deze parken zeker mogelijk. Dus check een leuke accommodatie in mooie natuurlijke omgeving.


Waarom een Landal Vakantiepark



De volgende parken voldoen aan de meeste wensen, wat let je nog?


Landal Coldenhove (Gelderland/Veluwe)

Een vakantiepark midden op de Veluwe met volop ruimte en een groene omgeving. Ontdek de Veluwe op de fiets of pak je wandelschoenen in en geniet. Kijk je ogen uit want er zou zomaar een ree kunnen oversteken. Je kunt hier logeren in een 4- of 6- persoons kinderbungalow of vanaf april in een stijlvol ingerichte safaritent. En voor dierenliefhebbers, mocht de hond ook mee gaan dan is er voor jouw trouwe vriend een bungalow speciaal ingericht en de tuin is omheind.

Kindvriendelijke vakantie op Landal Coldenhove


Landal Rabbit Hill (Gelderland/Veluwe)

Op de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Na een goed ontbijt kun je hier een frisse neus krijgen op de fiets of wandelend. Trek de bossen in, wandel over heide en langs zandverstuivingen. Behalve logeren in een kindvriendelijke bungalow kun je hier vanaf april ook kiezen voor een verblijf in een avontuurlijke safaritent.

Kindvriendelijke vakantie op Landal Rabbitt Hill


Het Land van Bartje (Drenthe)

Dit is wel een van de leukste parken van de Landal Greenparks.
Een groot vakantiepark dat zeker kindvriendelijk is ingericht. Dat wordt fietsen, wandelen en misschien wel een tocht op de mountainbike. Je kunt overigens diverse modellen en maten fiets op het park zelf huren. Het park is op afgelopen periode op diverse plekken vernieuwd. Het terrein is onder andere natuurvriendelijk ingericht. Je hebt hier veel keuze uit smaakvol ingerichte vakantiewoningen en uiteraard zijn er ook speciale kinderbungalows.

Kindvriendelijke vakantie op Landal het land van Bartje


Landal Esonstad (Friesland, Anjum)

Logeren aan het water is natuurlijk superleuk. Je woont in een van de charmante vakantiewoningen in het vestingstadje of misschien zelfs in een van de terpwoningen aan het water. Ook hier ga je fietsend of wandelend de omgeving verkennen, dat wordt genieten van een waterrijk landschap vol terpen en dijken. Uitwaaien doe je hier sowieso want toen wij hier waren was de wind altijd aanwezig. Op het park zelf zijn er verspreid leuke speeltuintjes zodat je even lekker kunt klimmen en glijden. En voor een hapje regel je een lekker maaltijd bij de Take Away

Kindvriendelijke vakantie op Landal Esonstad


Landal Landgoed ’t Loo (Gelderland, Veluwe)

Een autovrij vakantiepark aan de rand van de Veluwe. Ouders met een baby, boek hier de speciale babybungalow, een top accommodatie voor kersverse ouders. Helemaal baby-vriendelijk ingericht. Hier is op het park ook genoeg te beleven, speeltuintjes, kinderboerderij en een tennisbaan. Verder zijn er diverse restaurants die graag een Take Away maaltijd voor hun gasten bereiden. En bij mooi weer kun je misschien even je teentjes in het water van het grote zwemmeer steken.

Landal Landgoed


p.s. De uitgebreide corona maatregelen bij Landal GreenParks in Nederland vind je hier (De indoor speelparadijzen en zwembaden zijn gesloten tot 15 maart op dit moment)




Anderen lazen ook onze blogs over  2021CoronaLandalkindercampingkindvriendelijkkinderenaccommodatieNederlandglampingGelderlandDrentheFrieslandluxetent