Landal Greenparks heeft leuk Nieuws!

 26 Oktober 2016   Virginie

Vanaf 23 december 2016 openen de deuren van het nieuwe vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen. Een mooie aanvulling op het fantastische aanbod van Landal Greenparks in Nederland. Een leuk idee voor de decembermaand misschien? Ben jij de eerste die één van de 145 mooie vakantiehuizen aan het water boekt? Dit park is duurzaam aangelegd, dat zie je o.a. aan de inrichting van het park, de gebruikte materialen bij de bouw van de vakantiewoningen. En als eerste vakantiepark in Nederland wordt de duurzame stroom door het park zelf opgewekt.

Landal de Reeuwijkse Plassen Waterwoningen


In een karakteristiek Hollands landschap ligt dit Landal waterpark. De ligging centraal in het Groene Hart van Zuid-Holland en direct aan de Reeuwijkse plassen maakt van dit park een topper. Maar ook de nabije omgeving heeft veel te bieden. Wat dacht je van een uitdagende fietstocht of neem je wandelschoenen mee voor een stevige wandeling. Bezoek de gezellige dorpjes, de voor deze regio zo typische boerderijen en molens. Verder liggen grotere plaatsen zoals Gouda, Utrecht, den Haag en Rotterdam niet te ver weg voor een leuke dagtrip.

Voor watersporters is deze omgeving een waar paradijs. Je kunt natuurlijk een dagje varen of juist ontspannen op het kindvriendelijke strand aan de Reeuwijkse plassen. De vakantiehuizen aan het water hebben allemaal een eigen steiger, dus vergeet je bootje niet! Ook stand-up paddlers, windsurfers, zeilers en duikers kunnen hier hun hart ophalen.

De kinderen kunnen zich uitleven in de indoorspeelplaats of lekker spetteren in het overdekt zwembad maar ook buiten is er op het natuurspeeleiland volop uitdaging. Tijdens de schoolvakanties is er een leuk Fun&Entertainment-programma. Van al dat klimmen, springen en glijden krijg je vast trek?

Vanaf het vakantiepark wandel je zo naar het leuke Paviljoen Reeuwijkse Hout waar je kunt lunchen maar ook een heerlijke maaltijd kunt kiezen aan het eind van de dag. Of toch liever zelf koken? Dat is geen probleem! Op het park kun je je dagelijkse boodschappen bij de parkshop doen.

Nederlandse Molen


En dat alles kunnen gasten van Landal Greenparks vanaf 23 december 2016 zelf beleven. Boek één van de mooie geschakelde waterwoningen of misschien wel één van de vrijstaande waterwoningen. Alle woningen hebben een aanlegsteiger zodat je eventueel je eigen boot mee kunt nemen.



Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatiealgemeenfietsenNederlandZuid-Hollandwatersportvakantiewoning