Cisano - San Vito: luxe strandvakantie aan het Gardameer

 5 Januari 2017   Ruud

Aan het Gardameer, vlakbij het leuke plaatsje Bardolino, ligt de ruim opgezette terassencamping Cisano/San Vito. Je kunt hier zo vanuit je luie stoel het heldere water inlopen. Je kunt hier prima zwemmen, want het schone water komt zo uit de bergen.

De camping bestaat uit twee delen, camping San Vito en camping Cisano, waarbij San Vito het rustigste gedeelte is. Ideaal voor mensen die wat meer rust zoeken en toch graag van de voorzieningen van de camping gebruik willen maken.


Cisano/San Vito aan  het Gardameer



Deze luxe camping heeft alle voorzieningen die je kunt bedenken en er is veel te doen, en daarom zijn er veel organisaties die hier bungalowtenten, safaritenten, lodgetenten en (glamping-)stacaravans aanbieden. Kijk op de campingpagina van Cisano/San Vito voor een compleet overzicht.

Voor een dagtripje is Verona aan te raden, loop langs het balkon van Romeo en Julia of hang zoals veel anderen een slotje op om je liefde te bezegelen. Het schilderachtige Peschiera aan de zuidzijde van het Gardameer is een vissersstadje dat je ook niet wilt missen. Ook kun je in bijna alle havens aan het meer een bootje huren om het water op te gaan.

Aan het Gardameer liggen meer dan genoeg campings. Op camping Cisano/San Vito hoef je eigenlijk niet meer van de camping af!




Anderen lazen ook onze blogs over  camping onder de zoncampingGardameerItaliëkamperen