Luxe huurtenten op kleine campings?

 10 Februari 2015   Virginie

Kamperen is sowieso jouw eerste keuze?
Met kinderen kamperen op kleinschalige campings? Dat kunnen wij natuurlijk niet voor je bepalen, maar we kunnen wel wat ideeën geven, misschien eens iets anders?

Ben je op zoek naar een stijlvolle kampeerervaring? Kijk dan eens in het overzicht kleine campings
of groene campings en kies eens voor een bijzondere kampeertent! Want je zult zien: aan luxe geen gebrek in zo’n tent. Vaak staan deze luxe kampeertenten of safaritenten op ruime kampeerplaatsen en hebben een mooi uitzicht op de omliggende omgeving van de camping. De inrichting van de safaritenten is smaakvol en soms zelfs met eigen sanitair, zoals de Greenlodge van Greencamp. Deze tenten staan op diverse mooie campings in Frankrijk en Italië.


Kamperen met met kinderen op kleine campings!


Er zijn verschillende organisaties zoals Greencamp die zich gespecialiseerd hebben in het aanbieden van luxe tenten en safaritenten op kleine charmecampings in o.a. Frankrijk, Italië en Nederland. Deze campings hebben zij zelf bezocht en geïnspecteerd, en dat alles door de ogen van een kind en zijn ouders!

De campings zijn sfeervol en variëren van minder dan 30 staanplaatsen tot max. 150 staanplaatsen. Het kunnen zowel luxe boerencampings als rustieke familiecampings of iets grotere familiecampings zijn, soms gelegen op een landgoed, soms midden in de natuur. Maar al met al ze stralen allemaal een persoonlijke en charmante sfeer uit.

En de kinderen dan? De kinderen komen niets tekort op deze charme campings. Nee integendeel, zij krijgen meestal de meeste aandacht. Er worden in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd waar ze het jaren later nog over zullen hebben. Speurtochten, hutten bouwen, kampvuur, spelletjes of leuke excursies. Vaak liggen deze campings wel bij een water of riviertje waar in gespeeld kan worden.
Je zult hier niet een overvol animatie-schema vinden. Maar daartegenover staat dat de kinderen de ruimte hebben en zich heerlijk kunnen vermaken.


Kamperen met met kinderen op kleine campings!


Kortom, een kleinschalige camping met veel ruimte en luxe huurtenten of safaritenten is een fantastische kampeerervaring!

Natuurlijk zijn er nog meer organisaties met verhuur van luxe kampeertenten en safaritenten die zich gespecialiseerd hebben in het aanbieden van kleinschalige campings, zoals Tentocamp , Tentensuite , Tendi , Villatent en Juliette Tentvakanties allemaal te vinden op www.huurtent.nl.






Anderen lazen ook onze blogs over  tipscampingaccommodatiemeivakantie