Fijne familiecamping voor jonge gezinnen
Kindvriendelijke camping (t/m 10 jr)
Camping ligt 1900 m. van het strand
Zwemcomplex buiten, kinderbad
Overdekt zwembad, sauna en fitness.
Avonturenpark op de camping
Wandelen, fietsen, uitstapjes
1,9 km

Boeken op camping l'Ocean Breton? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN


Over camping l'Ocean Breton, Bretagne

Camping L'Ocean Breton ( voorheen Le Manoir de Kerlut) bij Lensconil-Plobannalec is een veelzijdige kleine mooie groene familiecamping.
De camping ligt op ca. 1,5 km van zee en 2,5 km. van het strand, in de mooie Bretonse regio Finistère, ca. 2 km van het centrum van Lensconil-Plobannalec. Een grote supermarkt vind je al op 500m. van de camping.

Camping Yelloh! Village L'Ocean Breton is één van de mooist aangelegde en één van de kindvriendelijkste 4-sterrencampings van Bretagne. Vakantie vieren in het park van een echt kasteel! (landhuis). Een waar paradijs voor het hele gezin, maar vooral voor de kleintjes tot 12 jaar. Er is een kinderclub en een apart kinderzwembad. Verder kunnen ze spelen in de speeltuin en is er een avonturenparcours hoog tussen de bomen.

Omdat de camping zoveel doet voor deze leeftijdscategorie zijn er heel veel kinderen tot 12 jaar, en dus vriendjes te over!.

Dit deel van Bretagne heeft enorm veel te bieden aan cultuur en historie. In de omgeving kun je ontzettend veel uitstapjes maken. Een paar ideëen: Pont-Aven (ca. 25 km), een letterlijk schilderachtig plaatsje waar de kunstschilder Gauguin actief is geweest. Op ca. 10 km van Pont l'Abbe vind je het badplaatsje Bénodet met een prachtige baai met lang zandstrand, de vestingstad Concarneau op 40 km., of de hoofdstad Quimper met mooie winkels op 25 km. Een tip: vlakbij Quimper vind je de winkel Armorlux, waar je voor een gunstige prijs tal van Bretonse artikelen en kleding kunt kopen. Een aanrader!
Er is gratis WiFi bij de bar.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping l'Ocean Breton!


Boeken op l'Ocean Breton

Op camping l'Ocean Breton vind je de volgende verhuurders:
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.