Camping aan een meer met strand
12 km van de stranden Atlantische Oceaan
Watersport op het meer en aan zee
Haven op de camping voor je boot
Snackbar aan strand en op camping bakker
Padelbaan, tafeltennisbaan
Fietsroutes op geringe afstand
8 km

Boeken op camping Navarrosse? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN


Over camping Navarrosse, Aquitaine / Les Landes

De 4-Sterren Camping Navarosse is de ideale plek om met het gezin vakantie te vieren! Deze bruisende camping bevindt zich direct aan het meer van Sanguinet-Cazaux (5000 ha) met een eigen zandstrand. Het zonnige weer in Zuid-Frankrijk kun je ook beleven aan het strand, want op maar twaalf kilometer ligt de Atlantische Oceaan. Dat worden vele dagjes aan het strand en in zee! Surfers zijn hier ook op de juiste plek. Aan het strand van Biscarrosse-Plage vind je namelijk een surfschool.

Watersportliefhebbers die is dé plek
Het ondiepe water van het meer doet denken aan een lagune van de Stille Zuidzee en is daarom een idyllische en veilige plek voor kinderen.
Voor wat oudere kinderen is de watertemperatuur ideaal tijdens het watersporten: zeilen, waterskiën, windsurfen of kitesurfen en onder bepaalde voorwaarden zelfs jetski. Heb je een boot(je)? Neem die dan ook mee. Camping Campéole Navarrosse heeft namelijk een eigen haventje!

Volop glamping op deze 4 sterrencamping
Op Camping Campéole Navarrosse is er plek voor iedere type vakantieganger. Slaap je het lekkerst in een tentje? Dan is een van de kampeerplaatsen onder de bomen iets voor jou. Hou je van een luxe vakantie? Logeer dan in een van de stacaravans voor een vakantie vol glamping. Met je eigen sanitair en keuken hoef je je nergens zorgen over te maken.

Deze unieke plek leent zich uitstekend voor het maken van fiets-en wandeltochten, het beoefenen van watersporten zoals jetskiën en windsurfen of skeeleren. Kanovaren, rotsklimmen, spelen, meedoen aan avondvoorstellingen, boogschieten, sporttoernooien, wandelen, stretching, dansavonden, karaoké....het kan allemaal!

Er is hier zelfs een privé haven met aanlegsteigers dus voor degene die met de boot op vakantie willen, dat kan ook!



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Navarrosse!


Boeken op Navarrosse

Suncamp verhuurt op camping Navarrosse tenten, stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...