Strand op 2 km
Grote waterglijbanen
Kidsclub (1-14jr)
Buitenzwembad en peuterbad
Klimmuur, trampoline, mini-golf
Fietsen en wandelen
Dierenpark La Palmyre
Royan en La Rochelle bezoeken
3 km

Boeken op camping Siblu Bonne Anse Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Siblu Bonne Anse Plage, Poitou-Charentes

Siblu camping Bonne Anse Plage ligt in de bossen aan de Atlantische kust. Verder ligt deze viersterrencamping maar 2000 m van het strand en op loopafstand van de badplaats La Palmyre in de Nouvelle Aquitaine. Dit is een familiecamping bij uitstek. De plaatsen onder de groene/geurige pijnbomen zijn schaduwrijk en hebben soms uitzicht op de baai van Bonne Anse en op de vuurtoren van La Coubre. De voorzieningen liggen mooi centraal op het terrein. Er is een prima zwembad met spannende glijbanen en een apart kinderbad. Je vindt hier ook diverse sportfaciliteiten zoals een klimwand, voetbal- en basketbalveld en een midgetgolfbaan. Je vier hier vakantie in een bijzondere fietsregio met vele fietsroutes.

Volop gezelligheid en lekker eten
Op het terras bij het restaurant kun je ’s avonds heerlijk eten. Heb je daarna nog geen zin om naar de accommodatie terug te gaan? Het café biedt uitkomst: in het hoogseizoen is hier twee keer per week een discoavond en het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen leuke shows en muziekavonden.

Bewegen, spetteren en spelen
Ook aan actieve gasten is op deze camping gedacht: er is een sportterrein waar je van alles kunt ondernemen. Verder voor de tieners een gamehal, trampolines en je kunt er boogschieten. Voor wie de fietspaden door de bosrijke omgeving wil verkennen, zijn er fietsen te huur op de camping. Je kunt hier ook makkelijk fietsen naar het strand via het fietspad vanaf de camping. Het schitterende vakantiepark is gelegen aan de prachtige Atlantische kust in de Charente-Maritime. Op loopafstand van de camping ligt de badplaats La Palmyre met een boulevard, mooie zandstranden, bars en restaurants en een van de bekendste dierentuinen van Europa. Je kunt ook een tochtje maken naar de verschillende eilanden in de buurt. De havenstad La Rochelle ligt wat verder weg, maar is absoluut erg leuk om te bezoeken.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu Bonne Anse Plage!


Boeken op Siblu Bonne Anse Plage

Siblu verhuurt op camping Siblu Bonne Anse Plage stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs