Bekijk grote foto's
Gastvrij park op de Veluw
Diverse recreatieve voorzieningen
Bowling, fietsenverhuur, binnenspeeltuin
Overdekt zwembad en buitenbad
Animatieprogramma/kidsclub
Fietsen, wandelen
Apenheul, Julianatoren bezoeken
Glamping lodgetent te boeken

Boeken op De IJsvogel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over De IJsvogel, Gelderland

Landgoed De IJsvogel betekent er even heerlijk tussenuit in een prachtige omgeving, genieten van de rijke natuur en vele voorzieningen. De IJsvogel is een gastvrij park op de Veluwe waar zowel rustzoekers als actievelingen zich thuis voelen. Het park is gelegen aan de westkant van de Veluwe tussen bekende Veluwse dorpen zoals Barneveld, Garderen, Putten, Otterlo en aangrenzend aan het grote Veluwse bos. Voor een zorgeloze vakantie in Nederland boek je een fijne accommodatie op Landgoed de IJsvogel. Op het park staan nieuwe Luxe Villatent lodgetenten met sanitair. Voor een hapje of drankje ben je bij Restaurant de Gasterij aan het goede adres.

Een viersterren vakantiepark aan de rand van de Veluwe
Heerlijk genieten van het binnen- of buitenbad met de kinderen tijdens mooie zonnige dagen. 's Avonds na een lekker hapje in het gezellige restaurant nog een uurtje op de bowlingbaan en de dag kan niet meer stuk. Maar ook tennisbanen, een grote binnen- én buitenspeeltuin, een jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en biljarttafel zijn allemaal te vinden op het park.

Nationaal Park de Hoge Veluwe het mooiste natuurgebied van Nederland
Vakantiepark de IJsvogel ligt aan de rand van de Hoge Veluwe. Fietsliefhebbers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.Breng een bezoek aan Kootwijkerzand en bekijk het grootste stuifzandgebied van Nederland. En voor de kinderen: bezoek de Apenheul (ligt op 20 autominuten) of de Julianatoren, erg leuk voor de jongste kinderen (op 30 autominuten). Of wat dacht je van een bezoek aan dierenpark Amersfoort? Nog dichterbij zijn de speelboerderij Happyfarm en het schateiland bij de recreatieplas Zeumeren. Voor echte waaghalsen is het klimbos in Garderen een uitdaging.

Landgoed De IJsvogel heeft zelf ook uitgebreide recreatieve faciliteiten voor sport, spel en ontspanning. Voor gezelligheid in de avonduren of een hapje en drankje is er in de directe omgeving van het park volop keus, maar ook op het park zelf kun je terecht.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar De IJsvogel!


Boeken op De IJsvogel

Camping De IJsvogel verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs