Kleine camping 5 km. van kust
Verwarmd buitenbad half juni/eind sept
Hoogseizoen animatie
15 km. van Morlaix en 5 km. stranden in Tregor
Binnenzwembad (verwarmd)
Animatie voor kinderen t/m 12 jr
Peuterbad
5 km

Boeken op camping Domaine de Mesqueau? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Domaine de Mesqueau, Bretagne

Bretagne op zijn best. Zoek je een camping in Bretagne niet ver van de kust? 5 km. van kust van Bretagne ligt camping Domaine de Mesqueau. Domaine de Mesqueau ligt in het hart van een bijzonder natuurgebied van 7 hectares, naast een vismeer en een trimbaan. De camping biedt ruime, schaduwrijke campingplaatsen op 5 km van het strand en is een ideaal uitgangspunt om de streek en de toeristische bezienswaardigheden te ontdekken van Bretagne.

Je kunt ook genieten van talrijke activiteiten op en rond de camping. Het Domaine de Mesqueau nodigt de gasten graag uit in het verwarmde zwembad van half juni tot eind augustus. Een ideale plek om te ontspannen en te vermaken. Alles is aanwezig voor een fijn kampeervakantie in een oasis van rust en natuurschoon. Behalve een duik nemen in het zwembad kunnen de kinderen zich ook leuk vermaken in de speeltuin, op de minigolfbaan en meedoen aan allerlei leuke activiteiten in het hoogseizoen. Nieuw op camping Domaine de Mesqueau is het overdekt verwarmd zwembad, wel zo makkelijk bij minder mooi weer.

De regio Bretgane is bij uitstek geschikt voor gezinsvakanties. Stranden, zwembaden, natuurwandelingen, ludieke excursies, kindervoorstellingen en talrijke evenementen; zowel voor de kinderen als de ouders is er een ruime keus aan vakantieactiviteiten. Van de kustgemeenten via Morlaix tot aan de Monts d'Arrée, vindt iedereen hier een kleurrijk programma.
Bij eb kunt je op het strand je emmer vullen met diverse soorten schelpdieren. Wat je niet mag missen is een bezoek aan de cairn van Barnenez à Plouezoc'h, het grootste hunebed in Europa op 7 km van de camping.

Op Domaine de Mesquau heb je de keuze uit diverse accommodaties, zowel luxe bungalowtenten als mooie ingerichte stacaravans.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine de Mesqueau!


Boeken op Domaine de Mesqueau

VacanceSelect verhuurt op camping Domaine de Mesqueau glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs