Groene camping 3 km. van stranden
Ligt midden in groene natuur
Bezoek Palermo of Catania
Zwembad met ligweide
3 km

Boeken op camping Lilybeo Village? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT


Over camping Lilybeo Village, Sicilië

Camping Lilybeo Village is vernoemd naar de ruines van Lilybaeum, de belangrijkste attractie in deze omgeving van Sicilië.
In het westelijke gedeelte van Sicilië niet ver van de plaatsje Marsala en op 3 km. van het zandstrand, ligt deze kleine camping. De omgeving is bekend om zijn wijnproductie van zware wijnen en bij het maken van een wandeling ruik je de magnoliastruiken en de peperplanten. Het terrein van deze kleinschalige camping is goed onderhouden en de kampeerplaatsen zien er dan ook zeer verzorgd uit. Overal zijn gezellige hoekjes waar je je tent of caravan kunt neerzetten, waardoor er veel privacy is.

Gratis vervoer naar het strand
Camping ligt op minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Marsala dat bekend staat om de Marsalawijn. Een gezellige stad met leuke straatjes, vele bars en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Maar er worden ook regelmatig wijnproeverijen gehouden door de wijnboeren uit de omgeving. Dus schroom niet en proef de Marsala-wijn. Vanaf de haven van Marsala Porta Garibaldi ben je in ongeveer 30 minuten op het eiland Favignana, het grootste en dichtbevolkte eiland van de Isole Egadi. Het is het toneel van de bloedige tonijnvangst “la mattanza”die al eeuwen in mei plaatsvindt.

Wil je het eiland Sicilië ontdekken?
Geen probleem. In de buurt van de camping kun je een auto huren. Rij richting de hoofdstap Palermo of naar de regio Catania. Ook kun je een bezoek brengen aan Taormina in Messina. Een bijzonder plaatsje met een prachtig uitzicht over de zee. Vergeet je zwemkleding niet en neem een verfrissende duik bij Isola Bella of ga lekker relaxen op het strand van Giardini Naxos.

Het stadje Marsala is bekend om zijn versterkte marsala-wijn. In het gezellige centrum kun je die op diverse plekken proeven. Vanuit Trapani en Marsala zijn de Egadische eilanden per veerboot goed te bereiken. Absoluut een aanrader is het eiland Favignana, waar je bij aankomst in het haventje fietsen kunt huren om een heerlijke fietstocht over het eilandje te maken.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Lilybeo Village!


Boeken op Lilybeo Village

VacanceSelect verhuurt op camping Lilybeo Village chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs