Kleine rustieke camping in de Auvergne 850 hoogte
20 staanplaatsen, verhuur De Waard Albatrostent
Wandelen, mountainbiken
20 minuten groot meer, waterfietsen, kanoen
Tables d hotes
Nederlandse eigenaren
Departement Le Puy-de-Dôme (vulkanengebied)
Vanaf 2018 kindvrije camping

Boeken op camping La Cube? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN
 

Over camping La Cube, Auvergne

Ben je op zoek naar rust, ruimte en gastvrijheid in de Auvergne? Camping La Cube, in het departement Puy-de-Dome bij het dorpje Le Brugeron, ligt in het Regionaal Park Livradois-Forez. Marcel en Marion, de Nederlandse eigenaren, heten hun gasten meer dan welkom. Hun camping met 20 ruime staanplaatsen ligt op 850 meter hoogte, midden in Frankrijk. Je vindt op deze kleine charmecamping zowel schaduwrijke als zonnige staanplaatsen. De voorzieningen zijn keurig. Het sanitair is nieuw en wordt dagelijks meerdere malen schoon gemaakt. De toiletten zijn apart van de douches met warm en koud water.

Je kunt op camping La Cube ook kiezen voor een comfortabele de Waard Albatrostent voor max. 4
personen.
. De tent kan op elke willekeurige dag van de week gehuurd worden voor 1 of meerdere nachten.

De camping bevindt zich tussen bergen en bossen in mooie ongerepte natuur. Bij Clermont-Ferrand kan men het departement Puy-de-Dôme (vulkanengebied) bezoeken en dit gebied kan men vanaf de camping zien liggen. Dit is de perfecte vakantie-omgeving voor kampeerders die op zoek zijn naar rust en ruimte. Werkelijk een paradijs voor wandelaars en mountainbikers. Het is een paradijs voor wandelaars, wielrenners en mountainbikers. De eigenaren hebben diverse routes te leen en vele routes voor op uw GPS.

Honger van al deze leuke activiteiten in de Auvergne? Op de camping vind je een gezellige bar met terras en je kunt bijna elke dag gebruik maken van de Table d'hotes en de broodservice. Gratis WIFI.

In de directe omgevin is genoeg te doen. In het kleine dorpje Le Brugeron is een bakkerij, kleine supermarkt, postkantoor en een restaurant. Verder bevindt zich hier ook een zeepfabriekje om te bezoeken. Behalve prachtige wandelingen en sportieve mountainbikeroutes kun je vanaf de camping ook diverse musea's (papiermuseum, stoommachinemuseum, messenmuseum) en kastelen bezoeken. In Ambert is er donderdagochtend een leuke weekmarkt en Le Puy-enVelay is een mooie oude stad om te bezoeken.
Verder genoeg regionale markten, brocantes en vide-greniers en leuke authentieke pittoreske stadjes.

In het voor- en naseizoen 20% korting op de staanplaatsen.

Camping LA CUBE
​63880 Le Brugeron
France
Tel: 0033 - (0) 473726784

Email: mwinterdijk@wanadoo.fr
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Cube!


Boeken op La Cube