Camping 300m van de stranden
Zwembad juni/half sept
Animatie hoogseizoen
Nationaal Park del Gargano

Boeken op camping Internazionale San Menaio? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Internazionale San Menaio, Puglia

Deze gemoedelijke camping is gelegen in een heuvelachtige omgeving, in de schaduw van een groen dennenbos. Dé perfecte vakantieplek voor de rustzoeker en de natuurliefhebber! Het strand van deze Italiaanse camping, Internazionale San Menaio, is gelegen aan het kristalheldere blauwe water van de Adriatische zee. Het animatieteam verzorgt een leuk programma voor jonge kinderen en tieners. Dit wordt een vakantie in het prachtige Puglia, geniet van het uitzicht op het mooie landschap van de Costa Garganica.

Kindvriendelijke zandstranden
Op slechts 300 meter van deze camping ligt een fijn zandstrand met een aflopende zeebodem. Het strand is vrij toegankelijk, met een gedeelte waar tegen betaling parasols en ligbedden kunnen worden gehuurd. Verder kun je hier een heerlijk verkoelend drankje nuttigen bij de Beach bar en voor wat meer actie huur je een Kano of waterfiets. Verder kun je na een actieve dag aan het strand een heerlijke Italiaanse maaltijd bestellen bij het restaurant. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt.

Op de camping kun je ook een frisse duik nemen in het zwembad. Bij het zwembad is ook een gedeelte bestemd voor de jongste bezoekers. Parasols en ligbedden zijn bij het zwembad te huur. Een badmuts dragen is verplicht. Het zwembad is geopend van juni tot half september (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Geniet te zien en te doen
Deze kindvriendelijke camping ligt bij San Menaio, een mooie badplaats gelegen tussen Rodi Garganico (ca. 6 km), beter bekend als de “Tuin van Gargano”, en het mooie Peschici (ca. 11 km). Het ideale vertrekpunt voor uitstapjes naar de historische centra van de aangrenzende dorpen, het sanctuarium van Sant’Angelo en San Giovanni Rotondo, het Nationale Park van Gargano, de kust met zijn zeegrotten (per boot) en de Tremitische eilanden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Internazionale San Menaio!


Boeken op Internazionale San Menaio

VacanceSelect verhuurt op camping Internazionale San Menaio stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs