Bekijk grote foto's
Mooi vakantiepark met camping aan de Fluessen
Ideaal voor watersporters
Subtropisch zwembad binnen en leuke speeltuin
Vakantiewoningen aan het water
Eigen Jachthaven, tennisbaan, bowlingbaan
Boten huren, zeil- en surflessen
IJsselmeer en Tjeukermeer ontdekken
Musea: Fries museum en Natuurmuseum Fryslân

Boeken op camping De Kuilart? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

Over camping De Kuilart, Friesland

Het 5-sterren Recreatiepark De Kuilart ligt midden in een van de mooiste delen van de provincie Friesland, de Zuidwesthoek. Zeven van de Friese 11 steden liggen binnen een straal van 20 kilometer om De Kuilart heen. De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, wandelen, vissen en vooral om te watersporten. De Kuilart is een uitgebreid recreatiepark met comfortabele accommodaties en talrijke voorzieningen waardoor het hele gezin zich hier fantastisch zal vermaken.

Recreatiepark De Kuilart is een paradijs voor de watersporter
Op de Kuilart kun je diverse watersporten bedrijven zoals zeilen, praamzeilen, vissen, waterskiën, suppen en surfen. Je kunt je eigen boot meenemen en die in de jachthaven aanmeren of je kunt een boot huren. De Kuilart is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige tochten door slingerende vaarten, over de Friese meren en langs de dorpen en steden.

Geen zin om het water op te gaan? Geen probleem, op het park zelf vind je een bowlingbaan, disco annex filmzaal, sauna met solarium en een overdekt zwembad. Verder diverse restaurantjes, een supermarkt en voor de jongste bezoekers een leuke speeltuin met piratenschip en skateramp. Verder staat er een fijn recreatieteam in de zomervakantie klaar voor de jongste bezoekers. En voor een avondje bowlen kun je ook op de Kuilart terecht. Verder kun je Friesland natuurlijk op de fiets gaan ontdekken. Op de Kuilart worden fietsen verhuurd, wel zo makkelijk.

Kamperen met privé sanitair kan ook op de Kuilart
Vind je het leuk om te kamperen in een tent of caravan? Of liever toch een luxe bungalow? Kies je voor een verblijf op de Kuilart dat heb je volop de keuze uit mooie kampeerplaatsen of luxe accommodaties.

Vanaf de camping het Friese merengebied ontdekken
De Friese meren liggen aan je voeten op camping de Kuilart. Verder liggen de leukste historische stadjes en stranden op korte afstand. Geniet volop van de stilte en de rust en onderneem enkele leuke watersportactiviteiten. Winkelen, restaurantjes bezoeken en lekker op terras zitten kan in de havenstadjes IJlst, Stavoren, Workum en Hindeloopen (enkele van de mooiste Friese Elfsteden!) Maar je kunt ook het Jopie Huisman museum in Workum bezoeken of oude vissers op de leugenbank naast het Sylhús in Hindeloopen tot een praatje verleiden. En voor een dagje shoppen kun je Sneek bezoeken. Sneek heeft met het Sneekermeer en haar vele monumenten en oude stadsgezichten ook nog eens gezellige restaurants met terrasjes voor een hapje en een drankje.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping De Kuilart!


Boeken op De Kuilart

Ardoer verhuurt op camping De Kuilart stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs