Bekijk grote foto's
Overdekt zwembad met glijbaan
Groot indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Nieuwe Luxe accommodatie (60) 2024
Nieuw de SkyFlyer
Overdekt zwembad en golfbaan
Bollo voor de kleintjes
Beauty en wellness

Boeken op Landal Aelderholt? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Aelderholt, Drenthe

Stap op de fiets en trek de natuur in vanuit jouw bungalow; op Landal Aelderholt heb je alle ruimte. Lekker actief bezig zijn in Drenthe en dan je laten verwennen in het gezellige restaurant of wordt het een fijne behandeling in het beautycentrum? Golfliefhebbers, het park ligt naast de Drentse golfclub.

Dit park heeft 60 luxe recreatiewoningen erbij gekregen. Smaakvol en luxe ingericht met luxe sanitair, sunshower en een sauna. Kies je voor een Wellnesswoning dan heb je zelfs een whirlpool voor een heerlijke relaxte vakantie.

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe?
Bollo heet met name de kinderen van harte welkom. Bereid je voor om samen van de reuze waterglijbaan te roetsjen, te ravotten in het indoorspeelparadijs of een rondje midgetgolf te spelen. Terwijl de ouders genieten en relaxen in het bubbelbad, spetteren de kinderen in het zwembad of glijden van de 60 meter lange glijbaan. Waterpret voor de hele familie is op Aelderholt zeker te vinden. Tijdens jouw vakantie heb je onbeperkt toegang tot het overdekt zwembad.

Ouders kom lekker bij en geniet volop
Een moment voor jezelf. Geniet van een schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon. Zoek de warmte op in het Turks stoombad en onder de zonnebank. In de sauna komj e helemaal tot rust. Vanaf Landal Aelderholt kun je de bossen en heide in de directe omgeving verkennen en leuke uitstapjes maken. Bekijk de bouwwerken uit de prehistorie in Hunebedcentrum Borger, ga aapjes kijken in Wildlands Adventure Zoo Emmen of maak er een gezellige familiedag van in Plopsa Indoor Coevorden. Trek eropuit en ontdek de natuur. Na een stevig ontbijt trek je de wandelschoenen aan of stap je op de fiets voor een actieve dag in de buitenlucht. Daar liggen oneindig veel wandel- en fietsroutes te wachten op actieve vakantievierders.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Aelderholt!


Boeken op Landal Aelderholt

Landal GreenParks verhuurt op Landal Aelderholt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs