Bekijk grote foto's
Mooi groen vakantiepark
Smaakvol aangelegd, luxe huizen
Zwemvijver, binnenbad, buitenbad
Sauna, Turks Stoombad
Bootverhuur, ligplaatsen
Kindvriendelijk, kinderboerderij, indoorspeeltuin
Vakantie in eigen land
Fijn restaurant

Boeken op EuroParcs De Rijp? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs De Rijp, Noord-Holland

Resort De Rijp ligt centraal in Noord-Holland. Midden in de polder maar op korte afstand van grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Een tochtje over de kleine wegen door de polder is op zich al prachtig. Villapark de Rijp biedt een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

Noord-Holland op haar mooist
Keer terug in de sfeer van de zeventiende eeuw in dorpen als De Rijp, Middenbeemster of Driehuizen. Proef het verleden in de fraaie molens van de Schermer die onlangs nog geheel gerestaureerd zijn. Al deze geschiedenis bevindt zich binnen tien minuten rijafstand. Bovendien ben je zo in historische plaatsjes als Hoorn, Volendam of Edam.

Geniet tijdens een wandeltocht van het uitzicht over het karakteristieke polderlandschap, ga lekker zonnen op het strandje bij de zwemvijver of huur een fluisterboot en ontdek de omgeving vanaf het water. In de sauna en het Turkse stoombad op het park kom je weer even helemaal tot rust. De kinderen leven zich ondertussen lekker uit op de sportbaan en nemen een kijkje bij de kinderboerderij. Afkoelen kun je ook op de Rijp, neem een duik in het buitenzwembad of leg je badlaken op het strand van het recreatiemeer.

Het geheim van Noord-Holland
Voor het echte kustgevoel hoef je Resort De Rijp niet te verlaten. Het zandstrand bij het water is namelijk volop genieten voor het hele gezin. Lekker spelen in het water en relaxen in een van de loungestoelen. Voor een ijsje, snack of drankje kun je terecht bij het Beach huis.
Het IJsselmeer, de Noordzee en het mooie duingebied zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets! Zelfs Friesland is niet ver via de Afsluitdijk.

De authentieke bouwstijl, het waterrijke gebied en de centrale ligging vormen van Resort De Rijp een fijn vakantielocatie. Een vakantie omgeving die aantrekkelijk is zowel in het voorjaar als najaar maar zeker in de zomervakantie.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Rijp!


Boeken op EuroParcs De Rijp

EuroParcs verhuurt op EuroParcs De Rijp lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen EuroParcs De Rijp
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.8
  • Algemeen
    7.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    7.0
  • Kinderen
    6.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Ronnie - voorseizoen 2021, met gezin
    12-05-2021
     Ronnie
  • Algemeen
    7
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    7
  • Kinderen
    6
  • Ons huisje had wat achterstallig onderhoud, dingen die ontbraken etc. Verder wel een goed verblijf gehad, mede doordat het personeel behulpzaam en steeds weer voor een oplossing zorgden.