Vakantieparkje 1 km. van Lago Maggiore
Zwembad met terras
Strand aan het meer
Hoogseizoen animatie op de camping
3 km

Boeken op camping Il Borgo delle Arti? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS


Over camping Il Borgo delle Arti, Piemonte

Vakantie bij een groot Italiaans meer? Residence Il Borgo delle Arti is een klein vakantiepark niet ver van het Lago Maggiore. Dit vakantiedorpje is rustig gelegen en lekker overzichtelijk. Voor de kinderen is er volop speelruimte en het zwembad ligt er heerlijk bij.

Vakantieparkje 800 meter van het Lago Maggiore
Het is een echte familieplek in Italië. Village Il Borgo delle Arti is van dezelfde eigenaar als Camping Conca d'Oro. Deze camping ligt ca. 1 km. verderop, direct aan het meer met een fijn zandstrand. Ben je gast van dit kleine vakantiepark dan mag je ook alle voorzieningen van de camping gebruiken.

De voorzieningen van Residence Il Borgo
Gastvrijheid in een schitterende omgeving dat is wat dit vakantieparkje haar gasten biedt. Verder vind je hier een fijn zwembad met bar en terras en voor de jongste bezoekers een speeltuintje. Camping Il Borgo vind je op slechts 1 km van dit complex en hier kun je lekker luieren op het zandstrand aan het Lago Maggiore. Ook kun je een pizza bestellen in het restaurant en in het hoogseizoen zorgt het animatieteam ervoor dat je jezelf niet verveelt! Hier kun je ook gebruik maken van de WIFI bij het restaurant (€)

Het verblijf op Village Conca d'Oro
Op Village Conca d'Oro woon je in een moderne en comfortabele stacaravan. Je hebt een ruim terras met tuinmeubilair. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en op steenworp afstand van het zwembad. Tot slot kun je, heel luxe, 's ochtends verse broodjes bij jouw accommodatie laten bezorgen!



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Il Borgo delle Arti!


Boeken op Il Borgo delle Arti

Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp. VacanceSelect verhuurt hier glamping stacaravans.