Bekijk grote foto's
Autovrij vakantiepark, zomer en winter
Zwembad binnen/buiten, wildwaterbaan
Kindvriendelijke activiteiten
Diverse restaurants
Fun & Entertainment
Beauty en wellness
Luzern bezoeken per boot
Enkele golfbanen in de buurt

Boeken op Landal Vierwaldstättersee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Vierwaldstättersee, Centraal Zwitserland

Op een plateau aan één van de mooiste meren van Europa ligt de Vierwaldstättersee. Genietend van de warmte in het schitterende Romeins-Ierse Thermencomplex kun je plannen maken voor een perfecte vakantie in e bergen. Op het park zijn diverse leuke voorzieningen zoals de bowlingbaan, het zwembad of het fitnesscentrum. Vanaf Landal Vierwaldstättersee wandel je zo naar het Vierwoudstedenmeer. Beleef een actieve dag met de kideren of relax in de sauna. Een vakantie vol actie en relaxmomenten, dat wordt het zeker!

Lekker actief bezig of wordt het een dag relaxen
In dit autovrije park kan het hele gezin zich, zowel binnen als buiten, helemaal uitleven. De kideren zijn helemaal blij zodra ze het zwemparadijs zien. Nog een keer van de glijbaan af, de wildwaterbaan is voor durfals. Het blijft spannend! Of wat dacht jet van de outdoor kartbaan? Ook voor ouders is genoeg te doen. De wellness mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het saunalandschap, of geniet van een massage- of beautybehandeling.

Trek na een dag de bergen in? Wordt het een snack tijdens het zwemmen of een cocktail in de Travellers Bar. En voor een fijne beleving is een avondje luxe dineren met fantastisch uitzicht toch echt wel een aanrader? Gezellig samen in jullie appartement pizza’s eten kan natuurlijk ook. Bon appétit!

Wandelen, klimmen, mountainbiken en shoppen
Vanaf Landal Vierwaldstättersee kijk je uit op de Alpenreuzen Rigi en Pilatus. Beklim een van deze bergen tot de top of fiets met de mountainbike over de bergpaden. De Weg der Schweiz die langs de Vierwaldstättersee loopt is ook een bijzondere en mooie wandelroute. Het uitzicht is altijd even prachtig! Ga met de boot naar het plaatsje Luzern en breng een bezoekje aan het Verkehrshaus. In de stad Zürich is ook veel te doen, struinen door de leuke straatjes, cultuur snuiven en shoppen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Vierwaldstättersee!


Boeken op Landal Vierwaldstättersee

Landal GreenParks verhuurt op Landal Vierwaldstättersee chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs