Bekijk grote foto's
Appartementencomplex Vlieland
Loopafstand Dorp Oost Vlieland
Strand op 200 meter
Wandelen en fietsen
Haven op 2 kilometer
90 minuten vanaf Harlingen
Waddeneiland ontdekken
Boodschappenservice op park

Boeken op Landal Vlieduyn? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Vlieduyn, Waddeneilanden

Een vakantie op het autoluwe waddeneiland Vlieland? Dat kan zeker en dan ook nog eens comfortabel in een fijn appartement. Boek jouw vakantie op dit kleinschalige complex Landal Vlieduyn, op slechts 200 m. van het mooie strand. Landal Vlieduyn ligt ook op loopafstand van het gezellige dorpje Oost-Vlieland, waar de geveltjes van de huizen uit de 17e en 18e eeuw komen.

Een oase van rust en midden in de duinen
Geniet tijdens je welverdiende vakantie van de rust, ruimte en natuurschoon die dit Waddeneiland haar bezoekers biedt. Je vindt hier moderne, rookvrije appartementen geschikt voor twee personen, gelegen in een duinpan. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv en radio-/cd-/dvd-speler. Open keuken met o.a. combimagnetron en afwasmachine. Apart toilet. Ligbad, douche en wastafel. Was-/droogcombinatie. CV. Terras of balkon met tuinmeubilair. De appartementen zijn toegankelijk via trap of lift.

Eindeloos wandelen en fietsen
Vlieland is bij uitstek één van de mooiste plekken in Nederland om te wandelen. Omringd door strand, duinen en bos kun je eindeloos wandelen en fietsen. Ook kun je op Vlieland paardrijden, vliegeren of beachgolfen. Meer actie? Ga dan kitesurfen, powerkiten of raften. Verken het eiland en geniet samen van het eilandgevoel. De haven ligt ongeveer 2 km. verwijderd van de dit kleinschalige vakantiecomplex. De vaartijd van de boot vanaf Harlingen is ongeveer 90 minuten. Er is ook een sneldienst, vergeet niet te reserveren.
Dit fantastische eiland heet haar gasten van harte welkom. Wist je dat de ‘Vuurboetsduin’ met zijn 45 m boven NAP de hoogste duin in het Waddengebied is?

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Vlieduyn!


Boeken op Landal Vlieduyn

Landal GreenParks verhuurt op Landal Vlieduyn chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs