Bekijk grote foto's

Villavakantiepark IJsselhof

Bungalowpark aan IJsselmeer (strand 1700m)
Binnenzwembad
Kinderboerderij
Watersporter mogelijkheden

Boeken op Villavakantiepark IJsselhof? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over Villavakantiepark IJsselhof, Noord-Holland

Dit ruim opgezette bungalowpark ligt bij Andijk direct aan het IJsselmeer in Noord-Holland en bezit een mooi overdekt zwembad en voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Op het park is veel te doen met de kinderen en daarbuiten zijn er heerlijke fietsroutes en andere leuke uitstapjes te bedenken. De kenmerken van dit park zijn rust en ruimte dus ideaal van jonge gezinnen en 50+ gasten. Genieten in Westfriesland.

Lekker actief bezig of toch maar achterover leunen
Heb je behoefte en rust en ruimte, maar moet de omgeving zich lenen voor diverse activiteiten? Dan is Villavakantiepark IJsselhof perfect voor jou! Het park ligt direct aan het IJsselmeer (afstand tot het strand 1,7 km.) watersporters kunnen hier dan ook hun hart ophalen, wat dacht je van een dagje zeilen of surfen. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Op het park IJsselhof is een overdekt zwembad en een indoor speeltuin met sprinkussen en speelgoed. Verder zijn er op de kinderboerderij Shetland Pony's.

Noord-Holland een topplek voor vakantie in Nederland
Recreatiegebied "De Vooroever" ligt op ca. 10 km afstand, hier kun je zwemmen, fietsen en heerlijk wandelen. Fijnproevers moeten zeker een avondje uittrekken voor culinair genieten bij restaurant Meijer's op loopafstand van het park. Verder kunt per fiets de omgeving gaan ontdekken, er is genoeg te zien! Je kunt met stoomtreintje Bello en per boot een tochtje maken langs de historische driehoek van voormalige Zuiderzeestadjes: Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Maar ook zou je niet moeten vergeten om Edam, Volendam en Marken te bezichtigen. Bezoek de Westfriese markt op donderdagochtend in Schagen of de kaasmarkt op vrijdagochtend in Alkmaar. In de wintermaanden en het vroege voorjaar is het in deze steden natuurlijk ook erg gezellig en in december zijn er talloze kerstmarkten in de buurt.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Villavakantiepark IJsselhof!


Boeken op Villavakantiepark IJsselhof

Glamping4all verhuurt op Villavakantiepark IJsselhof lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs