Bekijk grote foto's
Nabij de zee, het strand en de duinen
Rustig, maar centraal gelegen
Aan de rand van badplaats De Koog
Mooie, ruime suites
Wellnessfaciliteiten
Uitwaaien op Texel

Boeken op camping Strandplevier Suites Texel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 

Accommodaties op camping Strandplevier Suites Texel

Over camping Strandplevier Suites Texel, Waddeneilanden

Centraal gelegen in het plaatsje De Koog ligt het nieuwe Strandplevier Suites Texel, de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. ’s Morgens wakker worden in een luxe suite die van alle gemakken is voorzien en genieten van verse broodjes die aan de deur worden bezorgd en ’s middags op de fiets de omgeving verkennen. Na een heerlijke vakantiedag kun je in De Koog aanschuiven in een van de gezellige restaurants.

Strandplevier Suites Texel beschikt over een zonnebank en een sauna waar je gratis gebruik van kunt maken. Bovendien kun je vanuit de hottub op het dak van het complex genieten van een prachtig panorama over het eiland. En wil je gebruik maken van het ontbijtbuffet? Dan kun je dit gebruiken in de centrale ruimte op de begane grond. Ook beschikt het park over een broodjesservice. Bij de receptie kun je een bestelformulier invullen zodat de verse broodjes de volgende ochtend aan de deur worden bezorgd.

De unieke combinatie van bossen, duinen en strand maken van Texel de perfecte vakantiebestemming! Beleef het ultieme vakantiegevoel op Texel, het karakteristieke eiland met pittoreske dorpjes, kilometerslange stranden en honderden schapen. Zodra de boot het vasteland verlaat, beginnen de vakantiekriebels al te komen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Strandplevier Suites Texel!


Boeken op Strandplevier Suites Texel

Camping Strandplevier Suites Texel verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs