Grote camping met stranden op 3 km
Groot waterpark met 3 verwarmde zwembaden
Kinderbadje met waterspeeltuin
6 waterglijbanen, jacuzzi en wildwaterrivier
3 km

Boeken op camping Le Trianon? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Le Trianon, Pays de la Loire / Vendée

De prachtige 4 sterren camping Le Trianon ligt op enkele voetstappen van de beroemde badplaats Sables d´Olonne en de stranden (5 km) van Olonne sur Mer. Vlakbij zijn er winkels en fietspaden richting het strand, het bos en de moerassen. Geniet hier van de rust en de ontspanning aan de kust van Vendée. Om optimaal te genieten is er op de camping Le Trianon een verwarmd en overdekt zwembad en een buitenzwembad. In de maanden juli en augustus is er genoeg te genieten met de talrijke activiteiten voor het hele gezin. Er gaat een gratis pendelbus naar het strand in beschikbaar in juli en augustus. Strand op 3 km. Winkels: dichtstbijzijnde winkels op 200 m. Treinstation op 5 km.

Lekker actief bezig zijn of wordt het een relaxmoment
Camping Club le Trianon heeft een groot waterpark met 3 verwarmde zwembaden, kinderbadje met waterspeeltuin, 6 waterglijbanen, jacuzzi en wildwaterrivier, geopend vanaf half mei. Verder eenMulti-sportterrein, Beachvolleybal, Tennisbaan, Jeu de boules, midgetgolf, Fietsverhuur, tafeltennis, speelplaats. Camping Club Trianon heeft ook een wellness centrum. Hier kun je even heerlijk ontspannen met bijvoorbeeld een gezichts of full-body scrub of een massage. Tevens heeft het wellness centrum een kapper.

Geniet overdag en 's avonds (van half april tot eind september) van activiteiten programma's voor volwassenen met: sporttoernooien, creatieve workshops, aerobics, fitness, karaoke, bingo, cabaret, dans. Een kinderclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is beschikbaar tijdens de paasvakanties en in de maanden juli en augustus. Zij kunnen meedoen met speurotochten, knutselen of lekker buiten spelen. In de maanden juli en augustus kunnen de tieners vanaf 13 jaar zich vermaken met leuke activiteiten.

Fietsen en wandelen kun je hier overal
Natuurlijk kun je op de camping ook fietsen huren. Wat is er nu leuker dan per fiets de omgeving gaan verkennen? Het strand van Sauveterre ligt op ca. 3 kilometer en de grote stranden van Sables d'Olonne liggen op ca. 5,5 kilometer afstand.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Le Trianon!


Boeken op Le Trianon

Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp.
 
 
 

Beoordelingen camping Le Trianon
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.1
  • Algemeen
    7.0
  • Personeel
    8.0
  • Kinderen
    8.0
  • Activiteiten
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     fam. Marchand - hoogseizoen 2020, met gezin
    20-07-2020
     fam. Marchand
  • Algemeen
    7
  • Personeel
    8
  • Kinderen
    8
  • Activiteiten
    9
  • Zwembad
    9
  • Heerlijk verblijf gehad. Prettig en behulpzaam personeel. Alle voorzieningen zoals zwembad en restaurant keurig. Onze stacaravan had wat technische problemen maar werden dezelfde dag opgelost. animatie voor de kinderen erg leuk. Weinig ligstoelen bij zwembad waardoor wij vaak op de grond lagen.