Kleinschalige camping in heuvellandschap
Verhuur ingerichte caravan
Restaurant met panoramatuin
Vissen, wandelen, mountainbiken
Diverse natuurparken
Bezoek Ostrava, Brno
Grenst aan Polen, Oostenrijk en Slowakije
Wintersportgebied Heipark op 9 kilometer
350 m

Boeken op camping Andel Na Rozcesti? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Andel Na Rozcesti, Moravië

Ben je op zoek naar een kleinschalige camping in het Oosten van Tsjechië? Op korte afstand van de rivier de Oder ligt minicamping Andel Na Rozcesti, een groene en ruim opgezette camping, in het dorpje Hermanky. Een pittoresk plaatsje, in de Tsjechische regio Moravië-Silezië, omgeven door een prachtig heuvellandschap. Je wordt hier gastvrij ontvangen door de Nederlandse eigenaars Els en Jacob Engel. Op deze camping kun je nog op een rustieke manier vakantie vieren. Op wandelafstand ligt een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Wil jij onthaasten, dan zit je hier goed.

Kamperen maar dan wel comfortabel?
Dat kan op deze rustieke camping in een ingerichte caravan die geschikt is voor 4 personen en in overleg kan er een bijzettentje (max 2 pers) bijgeplaatst worden. Ben jij op doorreis of wil je graag deze mooie regio een paar dagen bezoeken dan is de verhuurcaravan compleet ingericht en 3 caravans hebben een houten terras. Voor de kinderen kan er eventueel op verzoek een bijzettentje bij geplaatst worden. Aan de achterkant van het kultuurhuis (restaurant met kleinkunsttheater) bevindt zich een net sanitairgedeelte. Voor een WIFI verbinding kun je bij het restaurant en op het terras terecht.

Bourgondisch genieten in Tsjechië
Deze kleinschalige camping ligt achter het Cultuurhuis, dat bestaat uit een restaurant met een groot terras en mooie tuin. Het is hier op een zomerse dag maar ook 's winters volop genieten. Wat dacht je van een zomerse avond rond een kampvuurtje in de gezellige panoramatuin? Nieuwe vrienden maken onder het genot van een lekker biertje en een worstje op de barbecue? Voor de jongste bezoekers is er een leuke peuterspeelhoek. En voor een lekker wijntje kun je de wijnkelder van de fam. Andel bezoeken. (max. 15 personen)

Een bijzondere plek om te bezoeken
Noord-Moravië is nog nauwelijks ontdekt door toeristen, wat deze regio aantrekkelijk maakt voor natuur- en cultuurliefhebbers en gasten die van rust en ruimte houden. De landen Polen, Oostenrijk en Slowakije grenzen hier aan Tsjechië. Je vindt er een prachtig heuvellandschap met vele wandel- en fietsroutes en volop burchten en kastelen. Een dagje uit naar de ruines van het Hukvaldy Kasteel is voor het hele gezin erg leuk. De EuroVelo4 route van West- naar Oost-Europa loopt o.a. richting Ostrava, de derde stad van Tsjechië. Deze stad kun je uiteraard bezoeken, de overblijfselen van de industrie zijn hier nog volop aanwezig. Een van de speciale plekken in de stad is de Michal Mijn waar je een uitgebreide rondleiding kunt krijgen.

Op korte afstand van camping Andel Na Rozcesti (3.5 kilometer) vind je een Mariagrot een plek met genezend bronwater. Na een bezoek aan deze bedevaartsplek kun je bij het Hotel Maria Skála genieten van een drankje en een hapje. En 's winters is een dag skiën in het skigebied Heipark Tošovice op slechts 9 kilometer van de camping echt aan te raden.

Els en Jacob Engel heten je van harte welkom op hun minicamping Narozcesti

Hermánky 257
742 35 Hermánky
T: 0628420929
Email: engelels9@gmail.com

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Andel Na Rozcesti!


Boeken op Andel Na Rozcesti


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs