Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)

8.0
4 pl.
direct
Jachthaven met Havenlodges
Markermeer
Watersport, fietsen en wandelen
Restaurant

Boeken op camping Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)

 

Accommodaties op camping Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)

Over camping Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs), Flevoland

Deko Marina Lelystad is een mooie jachthaven direct aan het Markermeer en IJsselmeer gelegen. Watersporters vervelen zich hier geen moment. Vanuit de jachthaven kun je naar Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam maar ook richting Waddeneilanden of de Friese meren. Een perfect vaargebied. Verder vind je in de jachthaven een fijn restaurant dat het hele jaar geopend is. In de zomer kun je vanaf het gezellige terras genieten van het uitzicht over het water.

Logeren op het water
In de jachthaven Deko Marina Lelystad liggen gezellige havenlodges op een mooie plek op het water vlakbij Bataviastad. De lodges liggen in Deko Marina Lelystad aan de steigers tussen de boten, waardoor ze een prachtige ligging hebben. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten & drinken (restaurant en bar) – terras – bootverhuur - wasserette – leenfietsen – goede sanitaire voorzieningen – gratis wifi – speelplekken voor de kids – BBQ- zeilevenementenstrand, en nog veel meer.

Deko Marina ligt enerzijds dichtbij de prachtige Oostvaardersplassen. Maar ook kun je gaan shoppen in Bataviastad, welke slechts 1 km verwijderd is van deze mooie jachthaven. Met de gratis leenfietsen ben je daar zo. Kortom Deko Marina Lelystad is een prachtige uitvalsbasis voor watersporters maar ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)!


Boeken op Deko Marina Lelystad (Jachthaven Marina Parcs)