Domaine de Kerlann (Siblu) <b>Siblu</b>

5000 m
Middelgrote kindvriendelijke camping, rust, ruimte
Buitenbad/glijbaan en binnenbad
5 km. van zee en strand
Diverse sportveldjes, mini golf, tennis
 • Beoordeling toevoegen ▷ 6.8
 • Middelgrote campingM
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Boeken op camping Domaine de Kerlann (Siblu)? Kies hier verblijf en organisatie:

  Over camping Domaine de Kerlann (Siblu), Bretagne

  Camping Domaine de Kerlann bij Pont Aven (3 km.), Bretagne is ideaal voor gezinnen en ook zeer geschikt voor jongeren. Deze kindvriendelijke camping heeft een perfecte ligging, centraal op het platteland omgeven door schaduwrijke bossen en de zee en strand op 5 km. verwijderd. Deze 4sterrencamping heeft dagelijks voor alle leeftijden iets te bieden. Er is een professioneel animatieteam dat volop activiteiten organiseert voor één- tot vijftienjarigen.

  Waterratjes opgelet!
  In het hart van het park ligt het zwemparadijs met drie verwarmde openluchtzwembaden met glijbaan en een modern binnenbadcomplex, compleet met jacuzzi en glijbaan. In het hoogseizoen is er aquafit waar je aan kunt deelnemen. Verder vind je op camping Domaine de Kerlann een restaurant, 2 bars en een campingwinkel. Bij de Bar is een internetplek en WiFi over de hele camping.
  Voor de sportliefhebbers is er een volleybalveld, een tennisbaan, kun je tafeltennissen, jeu de boules spelen en is er de mogelijkheid om boog te schieten.

  Ontdek de Finistère
  De camping ligt niet ver van de veilige zandstranden bij Port Manec'h, Rospico en Raguénès-Plage. Het stadje Pont-Aven staat bekend om zijn vele kunstgalerieën en musea. Ook zijn hier boottochten mogelijk naar de Îles de Glenan. Deze eilanden zijn een must voor natuurliefhebbers vanwege de flora en fauna.--


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de Kerlann (Siblu)!


  Boeken op Domaine de Kerlann (Siblu)

  Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Suncamp.