Camping aan Duitse Waddenzee
Natuurbad met zeewater
Kamperen midden in natuur
Fijn strand aan natuurbad
Fietsen, wandelen, paardrijden

Boeken op camping Knaus campingpark Burhave? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN


Over camping Knaus campingpark Burhave, Niedersachsen / Harz

Camping Burhave ligt op een effen grasterrein aan de zeekant van de dijk, direct bij het strand van het nationale park Wattenmeer. Heel bijzonder is hier het natuurbad met zeewater, 1,6 ha groot en direct aan het Noordzeestrand. Deze Nordsee Lagune is van de zee gescheiden door een dijk en is een veilige plek om te zwemmen, compleet met zandstranden, kleine eilandjes en sportvelden op zand. Liefhebbers van milieuvriendelijk kamperen zullen zich hier helemaal op hun gemak voelen, zo midden in de natuur.

Camping Burhave heeft al diverse onderscheidingen ontvangen voor de schone stranden en behoud van milieu. Bij de recreatieplas worden diverse leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De kampeerplaatsen op camping Burghave zijn ruim. Vanaf de camping kun je diverse wandel- en fietstochten maken. Geniet onderweg zeker van de Duitse Gemütlichkeit.

De Noordzee badplaats Burhave biedt tegelijkertijd maritieme rust en afwisseling.
Het centrum van Burhave ligt op slechts 1 km afstand, de kuurfaciliteiten bevinden zich op 200 meter afstand. Het nationale park Wattenmeer in de buurt van Burhave nodigt uit tot lange wandelingen. Ook de bezienswaardigheden in de regio staan in het teken van de zee en water: het Duitse scheepvaartmuseum in Bremerhaven en het Moormuseum Emsland bij de moerassen in Geeste bijvoorbeeld.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Burhave!


Boeken op Knaus campingpark Burhave

Suncamp verhuurt op camping Knaus campingpark Burhave kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Knaus campingpark Burhave
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.4
 • Algemeen
  7.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   els - naseizoen 2014, met partner
  24-10-2014
   els
 • Algemeen
  7
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  8
 • Wij hebben hier een heerlijke najaarsvakantie gehad. Direct aan zee, ruime plaats en schoon sanitair. Dagelijks verse broodjes met broodwagen. Winkels in de omliggende plaatsjes, niet op de camping. Zeer vriendelijk personeel. Fijne fietstochten gemaakt in de omgeving.