Camping in rustige omgeving
Korte afstand van de prachtige stranden
Zwembadcomplex verwarmd
Hoogseizoen veel activiteiten
Restaurant, bar
Heerlijke kindvriendelijke sfeer
Baai van St. Tropez/Grimaud
Peuterbad en Jacuzzi

Boeken op camping La Pinède? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Over camping La Pinède, Côte d'Azur

In een rustige omgeving ligt viersterrencamping La Pinède. Het strand ligt op ongeveer 3.5 km. van deze kindvriendelijke camping verwijderd. Ontdek van hieruit de Var en de leuke kust van Zuid-Frankrijk.

Verwarmd zwembadcomplex
Voor een fijne koele duik vind je op het campingterrein een leuk zwembad met leuke waterglijbaan en peuterbad. Ook kun je jezelf uitleven in de fijne fittnessruimte of op het sportveld. In het hoogseizoen verzorgt de camping een erg actief programma. In de avond worden er gezellige muziekavonden georganiseerd en overdag sportieve activiteiten. Voor de tieners zijn er schuimparty's en de jongste kinderen kunnen naar de kidsclub. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het restaurant of bij de bar. Geniet volop van de heerlijke mediterrane hapjes en de heerlijke wijnen.

De Var met haar mooie kustlijn
Het mooie achterland met de leuke vaak hooggelegen Provençaalse dorpjes en de prachtige standen van de Côte d'Azur maken het een divers vakantiegebied. Maak eens een leuke autotocht langs het Esterel Massief. Bezoek steden als Nice, Cannes en de badplaatsen Sainte Maxime en Saint-Tropez. Breng een bezoek aan de parfumstad Grasse met haar lieve smalle straatjes, de parfumfabrieken, Musée International en het uitzicht op de baai bij Cannes. En ben je op weg naar Grasse doe dan het middeleeuws plaatsje Fayence aan met het mooie historisch centrum.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Pinède!


Boeken op La Pinède

Suncamp verhuurt op camping La Pinède stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.