Le Bois Masson (Siblu)

7.4
Middel
2500 m
<b>Siblu</b>
Geliefde camping in Vendee
Buitenzwembad/glijbaan
Verwarmd binnenbad/bubbelbad
Hoogseizoen animatie
3 km. van strand van Saint-Jean-de-Monts
Fijne fietstochten te maken

Boeken op camping Le Bois Masson (Siblu)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Bois Masson (Siblu)

Over camping Le Bois Masson (Siblu), Pays de la Loire / Vendée

Op nog geen 3 kilometer van de prachtige stranden bij Saint-Jean-de-Monts ligt de kindvriendelijke camping Le Bois Masson. Camping Le Bois Masson heeft een prachtig zwembadencomplex en veel activiteiten. De ruim opgezette camping aan de westkust van Frankrijk heeft een binnen- en buitenbad, peuterbaden, schitterende waterglijbanen en een bubbelbad, een populaire bar en restaurant in de directe nabijheid.

Daarnaast zijn er allerlei wellnessvoorzieningen, heerlijk voor een relaxmoment. Er is veel entertainment en animatie, vooral in het hoogseizoen, zodat je jezelf geen moment hoeft te vervelen. Het animatieteam organiseert allerlei sporttoernooien en leuk spelletjes.

Camping Le Bois Masson en Le Bois Dormant liggenn tegenover elkaar op 3 km van het strand. Beide campings horen bij dezelfde keten en ze vullen elkaar aan.

Le Bois Masson is een levendige camping met alle faciliteiten voor in- en ontspanning. Alles wat je daarvoor nodig hebt ligt bij elkaar: de binnen- en buitenzwembaden, met uitnodigende poolbar, het restaurant en de discobar. In het amusementscentrum zijn vooral jonge bezoekers te vinden. Er zijn clubs voor alle leeftijden met dagelijkse programma's en alle activiteiten zijn ook bedoeld voor de gasten van Le Bois Dormant.

Het prachtige kustplaatsje Saint-Jean-de-Monts en de uitnodigende zandstranden zijn makkelijk toegankelijk via een goed ontwikkeld fietspadnetwerk.
Geniet verder van de kustplaatsjes hier, het Île de Noirmoutier, Nantes, het attractiepark Puy du Fou, de zoutpannen van Guérande, Saint-Gilles-Croix-de-Vie en Les Sables d’Olonne.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Bois Masson (Siblu)!


Boeken op Le Bois Masson (Siblu)

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Suncamp.