Glampingcamping aan de Golf van Biskaje
Lodgetenten aan het water
Animatie in Frans tijdens hoogseizoen
Zon, zee en stranden

Boeken op camping Le Nauzan Plage (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping Le Nauzan Plage (Flower)

Over camping Le Nauzan Plage (Flower), Poitou-Charentes

Ben je op zoek naar een mooie glampincamping in de Charente Maritime? Camping Le Nauzan Plage is een fijne gezinscamping met slechts 170 kampeerplaatsen. De camping ligt bij het kleine plaatsje Vaux-sur-Mer, niet ver van de havenstad Royan in de regio Poitou-Charentes.

Dwars door de camping loopt een beekt. De glamping accommodaties staan allemaal aan het water opgesteld. Op deze levendige camping vind je diverse goede voorzieningen. Er is zowel een buitenbad als een binnenbad, wel zo makkelijk bij minder goed weer. De kinderen hoeven zich hier zeker niet te vervelen, er is een leuke speeltuin, een fijn sprinkasteel. Verder kunnen ze ook op een pony rijden. De menukaart in het restaurantje/snackbar is eenvoudig.

Hou je van zon, zee en uitgestrekte stranden dan ben je hier zeker op je plek. Op de camping worden in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten georganiseerd. Verder zijn de diverse eilanden zoals Ile d'Oléron en Ile de Ré of steden zoals La Rochelle, Rochefort, Niort en Royan zeker een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Nauzan Plage (Flower)!


Boeken op Le Nauzan Plage (Flower)

Glamping4all verhuurt op camping Le Nauzan Plage (Flower) lodgetenten met sanitair.