Les Collines de Castellane

7.5
Klein
3000 m
<b>RCN</b> RCN heeft maar één doel: je een fijne vakantie bezorgen. Op de vakantieparken van RCN ben je er even...
Prachtig uitzicht op de bergen
Mooi zwembad met glijbanen
Vlakbij stuwmeer
Kindvriendelijk
Spannende en sportieve animatie
Adventure Park
Fijn restaurant
Glamping in safaritenten

Boeken op camping Les Collines de Castellane? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 

Over camping Les Collines de Castellane, Provence-Alpes

Een fijne terrassencamping in de Provence? Glamping-Camping Les Collines de Castellane ligt vlak boven de Côte d'Azur in les Alpes de Haute de Provence en heeft een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. Deze streek biedt je volop mogelijkheden voor ontdekkingen en avontuur.

Wordt het een actieve vakantie of lekker luieren?
De camping midden in het national park van de Gorges du Verdon ligt Camping Les Collines de Castellane aan de voet van de berg de Montagne de Teillon, Je hebt een prachtig uitzicht op deze berg vanaf het zwembad.

Op deze groene camping vind je mooie en ruime kampeerplaatsen. Het grillig gevormde verwarmd zwembad met glijbaan is een waterparadijs voor de kinderen. Genieten wordt het gegarandeerd op deze camping, of je nu voor de natuur, de rust, de sportieve activiteiten of het avontuur komt. Er is voor iedereen wel wat wils. In het restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd of kom even tot rust op het gezellige terras, terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Maaltijden en snacks zijn hier ook af te halen.

Kindvriendelijke camping in Frankrijk
Een animatieteam staat zowel voor jong en oud klaar en zij zorgen voor leuke, spannende, ontspannende, sportieve en of leerzame activiteiten. Tevens zijn er over de camping diverse speel- en klauter toestellen verspreid. Een voetbalveld en tennisbaan ontbreken hier verder ook niet. Ook de basketbal-, volleybalvelden en jeu-de-boules banen worden intensief gebruikt. Er is een WiFi hotspot tegen betaling.

Bovenaan de camping vind je een geweldig spektakel in de vorm van avontuur. Tussen de bomen is avontuurlijk parcours gebouwd, voorzien van veiligheidskabel kun je het parcours af leggen over touwen, hout, kabelbaan etc. (Dit is onder begeleiding, niet geheel gratis en op vaste tijden.)

De camping wordt volop Nederlands gesproken, zodat de kinderen zich snel thuis voelen.

Bij Huurtent.be boekt u uw ideale familievakantie naar Camping Les Collines de Castellane!

Locatie camping Les Collines de Castellane, Provence-Alpes

GPS: 43.8478, 6.5117
±1098 km vanaf Antwerpen

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Les Collines de Castellane

Suncamp verhuurt op camping Les Collines de Castellane tenten.
 
 

Beoordelingen van camping Les Collines de Castellane

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.5
 • Algemeen
  7.0
 • Personeel
  8.0
 • Kindvriendelijk
  8.0
 • Aktiviteiten
  8.0
 • Horeca
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Renier - hoogseizoen 2010, met gezin
  08-11-2010
   Renier
 • Algemeen
  7
 • Personeel
  8
 • Kinderen
  8
 • Aktiviteiten
  8
 • Horeca
  7
 • Een prachtig gelegen terassencamping, echte kuitenbijters. Dus als je boven staat goed te doen, beneden komt het op de conditie aan. Het uitzicht is wow. Een leuk animatieteam. Er is genoeg te zien in de omgeving, trek er wel wat tijd voor uit, afstanden in de bergen vallen altijd wat tegen. Heeft ons niet tegen gehouden om heel wat tripjes te ondernemen.