Camping Guardamar is groot resort
Ligt slechts 800 m. van het strand
Tropisch zwemparadijs
Animatie voor jong en oud
Naast Natuurpark Las Dunas de Guardamar
Sport en gezondheidscentrum

Boeken op camping Marjal Guardamar? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Marjal Guardamar

Over camping Marjal Guardamar, Costa Blanca

Camping & Bungalows Marjal Guardamar bevindt zich in een van de mooiste en meest fascinerende enclaves van de Costa Blanca, vlakbij het natuurpark “Las Dunas de Guardamar” en de magnifieke stranden met fijn goudkleurig zand, die beschouwd worden als een van de beste van Europa. Zowel zomers als 's winters.

Zwemmen, afkoelen en relaxen
Het tropisch zwembad-meer is 5.000 m² groot en heeft drie jacuzzi’s en een waterval. Het is omringd door stranden en ligweiden met palmbomen en autochtone planten, waar je kunt zonnen in comfortabele ligstoelen. Ook kun je in de zwembadbar genieten van jouw favoriete drankje. Gedurende de maanden juli en augustus worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals aquagym, waterpolo, dansen en livemuziek.

Lekker uitleven in het sportcentrum
Marjal Sport is een van de modernste, meest complete en best uitgeruste sport- en gezondheidscentra aan de Costa Blanca. Het centrum beschikt over verschillende zalen, waaronder de fitnesszaal met de modernste apparaten, een uiterst moderne zaal voor cardiovasculaire training, een zaal waar lessen worden gegeven, een voor circuittraining, etc. Bovendien worden er aerobic- en fitnesslessen gegeven... en kun je in de zwembaden meedoen aan aquagym en aquafitness. Verder vind je hier ook de wellness faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenbad, hydrotherapeutisch zwembad, spa en sauna.

In de directe omgeving zijn diverse leuke uitstapjes te maken. Bezoek zeker de stad Alicante met de mooie oude binnenstad "El Barrio", de leuke jachthaven en een fijne boulevard.
Of bezoek de zoutwaterlagunes bij het plaatsje Torrevieja, 41 km. ten zuiden van Alicante.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Marjal Guardamar!


Boeken op Marjal Guardamar

De volgende verblijven worden aangeboden op camping Marjal Guardamar:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect. Verder verhuurt Suncamp op deze camping chalets. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.