Narvik HomeParc Heelderpeel

7.7
Klein
direct
Groen vakantiepark aan natuurplas
Diverse watersportmogelijkheden
Zwemmen, vissen, surfen
Thorn, Weert, Maastricht
België, Duitsland bezoeken
Sportveld, speeltoestellen
WIFI bij de receptie

Boeken op camping Narvik HomeParc Heelderpeel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Narvik HomeParc Heelderpeel

Over camping Narvik HomeParc Heelderpeel, Limburg

Narvik HomeParc Heelderpeel is een mooi kindvriendelijk vakantiepark in Nederlands Midden-Limburg, gelegen bij het plaatsje Heel, met comfortabele luxe villa's maar ook mooie chalets voor een iets meer basic vakantie. Het kampeerterrein op camping Heelderpeel heeft ruime plaatsen met elektriciteit en CAI. De plaatsen liggen op beschutte velden, niet ver van het zwemmeer en het Parkhart met al zijn voorzieningen. Op het kampeerterrein zijn diverse veldjes met speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast kunnen ze zich uitleven op het sportveld, waar ze kunnen volleyballen, voetballen en badmintonnen. Honden zijn welkom op onze camping en kunnen gebruik maken van het hondentoilet. Douchen met douchemuntjes? Daar doet Heerenpeel niet aan! In het ruime en schone sanitairgebouw kun je altijd gratis douchen!

Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan zijn er op dit fijne vakantiepark diverse mogelijkheden om te huren. Huur ook eens een Kampeerhuisje. Deze accommodatie biedt plaats aan vier personen. Goed voor het ultieme kampeergevoel, met nét dat beetje extra!

Ben je op zoek naar een luxe vakantiewoning in Limburg? kies dan voor de Narvik Villa Dalvik (6 personen) of de Wellnessvilla Dalvik (4 personen), deze woningen liggen op een unieke locatie met een mooi uitzicht op de natuurplas.

Op dit park ligt een groot natuurbad met fijn zandstrand. Ook zijn er in de directe omgeving plassen (de Maasplassen) waar diverse watersporten worden aangeboden, zoals zeilen en surfen. Hier kom je zeker tot rust in een fijn groene natuurrijke omgeving. Boek een comfortabel chalet, kampeerhuisje of riante Villa Dalvik midden in een groot natuurgebied.

Liefhebbers van watersport, voelen zich aan de Maasplassen als een vis in het water. Naast zeilen en varen kun je er onder andere rondvaarten en kanotochten maken. De vele stranden zijn fantastisch voor gezinnen. Honger van al deze leuke activiteiten bezoek dan zeker Proeverij de Peel, een gezellig restaurant, centraal gelegen op het park met uitzicht op het water. Voor de kleine honger, een snack of frietjes, kun je terecht bij de cafetaria.

Midden-Limburg is heel aantrekkelijk door de schitterende natuurparken en een uitgebreid gebied met Maasplassen. Verder is de ligging van dit park zeer uniek ten opzichte van de natuurparken De Groote Peel en Park De Meinweg. Dit zijn natuurlijk heerlijke wandel- en fietsgebieden. Verder zijn er diverse leuke steden en dorpjes te bezoeken zoals Maastricht en Roermond ofThorn en Stevensweert.


Narvik HomeParc Heelderpeel
De Peel 13
6097 NL Heel (Nederland)

Email: info@heelderpeel.nl


Tel +31 (0)475 45 22 11
Fax +31 (0) 475 45 20 99


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Narvik HomeParc Heelderpeel!


Boeken op Narvik HomeParc Heelderpeel