Port 9 (voorheen Marco Polo Village)

9.0
Klein
aan zee
Direct aan zee gelegen op eiland
2 zwembaden
Pizzeria en restaurant
Korcula stad op 3 km
Uitstapje: Dubrovnik
Kleine camping 124 plaatsen aan het strand
Watersporters
Surf- en zeilschool op 1500meter

Boeken op camping Port 9 (voorheen Marco Polo Village)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping Port 9 (voorheen Marco Polo Village)

Over camping Port 9 (voorheen Marco Polo Village), Dalmatië

Een eiland, een betoverende baai, de azuurblauwe zee. Hoe paradijselijk mag het zijn? Camping Port 9 ligt op het eiland Korcula in Dalmatië. Ga op zoek naar verborgen strandjes en ontdek weer wat het woord 'rust' betekent! Zalig adresje. Port 9 is een kleinschalige camping met gezellig rustig sfeertje. De camping ligt naast een resort waarvan de voorzieningen mede gebruikt mogen worden.

Kleinschalige camping in Dalmatië
Genieten onder de pijnbomen en tussen de olijfgaarden. Dus altijd een schaduwrijk plekje in de buurt als de mediterrane zon hoog aan de hemel staat. De zee! Even slenteren en je staat/ligt al op het strand.

De camping ligt aan de 'Schelpenbaai', een idyllische inham. Op Korcula wemelt het van deze baaitjes, met afwisselend zand, kiezels en plateaus. Duik elke dag vanaf een andere plek het water in.

Lekker eten. Dat kunnen ze wel in Kroatië. Er zijn 2 restaurants op de camping. Aan tafel dus. Of nuttig eerst een drankje in de beach bar? Goede voorzieningen voor een actief moment: minigolf, tennis, tafeltennis. En u kunt er bootjes en kano's huren. Leuk, peddelen op zee! Plons eens in het zwembad op 250 meter van de camping. Ca. 2 euro voor volwassenen, gratis voor kinderen tot 12 jaar.

Rust, ruimte, watersport en natuur
Het schitterende eiland Korcula -goed bereikbaar via diverse veerboten Verder is het eiland de geboorteplaats van Marco Polo. Een eiland voor ontdekkingsreizgers dus. En ontdekken kun je.

Natuurschoon, verborgen baaien, naburige eilandjes en gezellige Dalmatische dorpen. Het historische havenstadje Korcula, op 3 km van de camping, is een beauty. Dolen door smalle straatjes en tussen dikke vestingwallen. Hier wil je overal foto's maken. Maar eerst een terrasje! In vissersdorp Lumbarda produceren ze ook de lekkerste witte wijn van het eiland. Vis en witte wijn. Perfecte combinatie toch? Korcula is een paradijs voor windsurfers en watersporters. Er is een surf- en zeilschool op 1,5 km van de camping.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Port 9 (voorheen Marco Polo Village)!


Boeken op Port 9 (voorheen Marco Polo Village)

Suncamp verhuurt op camping Port 9 (voorheen Marco Polo Village) kampeerplaatsen.