Sikia

8.3
Klein
aan zee

Boeken op camping Sikia? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Sikia, Thessalia

Camping Sikia ligt direct aan zee, op het groene, langgerekte schiereiland van het Piliongebergte, aan de zonnige Egeïsche kust in het oosten van Griekenland.

Het terrein is terrasvormig en erg sfeervol door de weelderige plantengroei. Vanaf de camping staat u zo op het mooie, kindvriendelijke strand of in de kleine baai met kiezelstrand, waar het heerlijk snorkelen is. De gezelligste plek is de knusse taverne en het restaurant bij het strand. Een hele warme en prettige ambiance voor een zonnige vakantie dus! Er is WiFi (tegen betaling) over de hele camping.

Toch even dit vakantieparadijsje verlaten? De omgeving biedt volop mogelijkheden. Zoals boottochtjes naar het eiland Skiathos, met de bus naar de markt in het stadje Volos of een rit met de gerestaureerde stoomtrein over de Pilion spoorbaan. In de omgeving van camping Sikia bevinden zich pittoreske dorpjes, mooie bergen, een prachtige kust met vele idyllische baaitjes en stranden en leuke Griekse badplaatsen!

Door de nieuwe snelweg tussen Igoumenitsa en Volos is de reistijd naar de camping gehalveerd! U kunt kiezen voor een reis over het vaste land of u kunt een stuk per boot afleggen. Neemt u de ferry vanaf Venetië, dan hoeft u in totaal slechts 1575 km te rijden. Sikia is ook goed bereikbaar met het vliegtuig vanuit Athene, Thessaloniki en Volos.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Sikia!


Boeken op Sikia

Suncamp verhuurt op camping Sikia chalets,bungalows of appartementen (Appartement Economic, De Luxe), kampeerplaatsen.