Voordelig weg in het naseizoen? Kijk eens bij deze aanbiedingen

Lekker nazomeren op de camping voor een goede prijs

De maand september is een fijne maand om te reizen. De gekte van het hoogseizoen is afgelopen en een verblijf in het zuiden is nog steeds heel aangenaam. De kusten van Italië, Spanje en Kroatië zijn dan erg prettig om te verblijven, niet te heet maar nog wel lekker zonnig. Naseizoen op de camping heeft zo zijn voordelen. Het is een stuk rustiger dan in het hoogseizoen, het weer is vaak aangenamer en de prijzen zijn héél aantrekkelijk.

Er zijn topcampings waar je al voor erg lage prijzen in een luxe accommodatie (bungalowtent, safaritent of lodgetent) kunt verblijven. Dus voor de prijs hoef je het dan beslist niet te laten. Ben je niet gebonden aan schoolvakanties dan is het naseizoen zeker een aantrekkelijk moment om je kampeervakantie te boeken. De lage prijzen in september zijn al aantrekkelijk en het wordt nog leuker met korting!

Het naseizoen is een absolute aanrader voor gezinnen met hele jonge kinderen, stellen en 50+. Meestal zijn alle voorzieningen (behalve de animatie) nog volop in bedrijf. Restaurants hebben wat meer tijd te besteden aan de maaltijden en bediening. De zwembaden zijn nooit overvol. Al met al is een luxe accommodatie huren op een camping in september erg aan te bevelen.

** Disclaimer: Wij houden alle aanbiedingen van onze partners zo actueel en accuraat mogelijk bij. Het kan onverhoopt toch voorkomen dat er onjuiste informatie tussen staat. Bekijk daarom altijd goed de voorwaarden bij onze partners!

Aanbiedingen per camping vind je hier »

Op dit moment geen aanbiedingen.