Stacaravangids

Info over de verschillende types stacaravans en mobilhomes

De standaard 4-persoons of 6-persoons Stacaravan of Mobilhome, met of zonder houten veranda al of niet overdekt, met of zonder airco, aan jou de keuze welke accommodatie het beste bij je past.
Wij hebben hier alle typen overzichtelijk bijeen om te helpen te beslissen. Bij elk type stacaravan/mobilehome is ook aangegeven welke organisaties dit type aanbieden.

Stacaravan 6 personen

Voorbeeld stacaravan/mobilhome 6-persoons

Deze stacaravan of mobilhome is de meest gebruikelijke uitvoering met een ouderslaapkamer, een tweede slaapkamer met twee bedden en een kinderbed en de mogelijkheid om in de leefruimte nog een persoon te laten slapen.
Er zijn uitvoeringen met en zonder houten veranda, en in zuidelijke landen als Italië, Frankrijk en Spanje steeds vaker met airco. Wel zo prettig voor jezelf, maar vooral voor de middagslaap van de kleintjes.

6-persoons Stacaravans te huur bij:

Stacaravan 4/5 personen

Voorbeeld stacaravan/mobilhome 4-persoons

Het kleinere broertje van de 6-persoons stacaravan, maar de ruimte is wat beperkter en de uitvoering vaak wat soberder. Vooral geschikt als je met 2 tot 4 man bent, en een voordelige accommodatie wilt boeken.

4/5-persoons Stacaravans te huur bij:

Stacaravan Extra Groot/Extra Luxe

Voorbeeld extra luxe extra grote stacaravan/mobilehome

De stacaravan kent ook een luxere variant, met drie slaapkamers en soms twee toiletten/doucheruimtes. Veel meer ruimte en gemak, voor de verwende vakantievierder.

Deze variant kent namen als Deluxe, Sunlodge of SelectPlus, en in uitvoering zijn er grote verschillen. Maar altijd zeer luxe!

Extra Grote/Luxe Stacaravans te huur bij:

Chalet

Voorbeeld chalet

Chalets zijn te vinden op diverse campings, vaak in de klassieke houten uitvoering. Wat betreft beleving en luxe houden ze het midden tussen een luxe stacaravan en een bungalow.

Chalets te huur bij:

Bijzondere uitvoeringen

Voorbeeld bijzondere accommodaties

Behalve de verschillende vormen van stacaravans en chalets worden er op sommige campings ook nog bijzondere accommodaties verhuurd als Boomhutten, Roulottes (pipowagens of woonwagens) en Jungalows. Een leuk alternatief voor wie eens wat bijzonders zoekt.

Bijzondere uitvoeringen te huur bij: