Camping Domaine du Verdon: een actieve kampeervakantie in de Provence

 2 Januari 2017   Huurtent

Met een jong actief gezin kies je voor Camping Domaine du Verdon op korte afstand gelegen van het plaatsje Castellane. Hier kun je genieten van het ruige buitenleven. De ligging van deze kindvriendelijke camping, tegen de rotsen en aan de rivier Verdon, zorgt ervoor dat jij en je gezin hier een fantastische vakantie onder de zon zult hebben. Het plaatsje Castellane, liggend aan de Route de Napoleon, kun je wandelend bereiken.

Camping Domaine du Verdon


Volg de Route de Napoleon en zorg ervoor dat je tijdens je bezoek aan de Gorges du Verdon (ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd) je fototoestel in de aanslag hebt. Vanaf het Point Sublime heb je een spectaculair uitzicht over de spelonken, kloven en rotsformaties. Ook kun je natuurlijk dit gebied verkennen per kano of al wandelend. Mag het een beetje spannender, ga dan raften of een andere uitdaging: canyoning. Geniet al zwemmend van de bijzondere groenblauwe kleur van het water, met name in het stuwmeer Lac de Sainte-Croix.


Kano varen op de Verdon


Op de camping zelf kun je ook volop genieten. Wat dacht je van een frisse duik in het leuke zwembad met glijbanen en apart kleuterbad. Voor de jongere kinderen is er op de camping een Kano-vijver. Verder zijn er diverse speeltoestellen en zorgt de camping voor een leuk acitiviteitenprogramma. Natuurlijk kun je ook lekker pootje baden in de rivier.

Camping Domaine du Verdon is een aanrader voor jonge gezinnen die wel van een uitdaging houden maar ook op zoek zijn naar een zonnig plekje om even bij te komen. Nog een pluspuntje; deze camping ligt niet ver van de Côte d’Azur, breng daarom ook een bezoek aan Nice en Cannes.

Côte d


Heeft deze blog je nieuwsgierig gemaakt kijk dan ook eens bij de uitgebreide campinginformatie over camping Domaine du Verdon en kies dan voor een mooie ingerichte bungalowtent of extra luxe stacaravan. Zin in een glamping-ervaring? Kies dan voor een mooie safaritent van Eurocamp of Rent-a-Tent.




Anderen lazen ook onze blogs over  camping onder de zoncampingtipsvoorpretvakantievakantie boekenvoorbereidingkinderenkamperenglampinghuurtentenstacaravan