De Beste Glampingaanbieder 2015!

 15 Januari 2015   Virginie

Vakantiebeurs 2015: Vacanceselect is uitgeroepen tot de beste Glampingaanbieder 2015!

Een van de beste aanbieders van luxe en comfortabele glamping accommodaties is Vancanceselect wat huurtent.nl betreft al jaren. Wie wil er nu niet logeren in een luxe Safaritent , Glamptent of Lodgetent (luxe tent met sanitair) van Selectcamp of Camp2Relax? Bovenop deze mooie comfortabele accommodaties doet Vacanceselect nog eens een extra luxe schepje!

Wat dacht je van de Lodgesuite? Deze lodgetent heeft zelfs een hemelbed en een vrijstaand bad. Daar komt nog eens bij dat de kinderen apart in een Junior Lodgetent slapen.

 Bijzondere Lodgesuite Vacanceselect!



En wat dacht je van de Airlodge? Je kunt in deze luxe dubbeldeks tent ’s nachts de sterren tellen vanuit je bed! Op de begane grond vind je een compleet ingericht keukenblok en badkamer.


Logeren onder de sterren in de Airlodge van Vacanceselect!



Vacanceselect heeft sinds vorig jaar behalve luxe Glamping tenten ook een variant daarop ontworpen, de Hybridlodge Clever. Een echte combinatie van stacaravan en tent en deze wordt in Italië en Kroatië aangeboden. Een comfortabele inrichting met sanitair en keukenblok en heerlijke veranda. Geschikt voor max. 5 personen en airco.

De perfecte combinatie van stacaravan en tent ontwikkeld door Vacanceselect!



En dat is dus nog niet alles want dan is er ook nog een Cubesuite, een smaakvolle accommodatie helemaal opgebouwd van hout en van binnen de luxe van een hotelkamer. Hier kun je als stel (met evt. 1 kind) heerlijk genieten. Dat wordt genieten van je eigen extra luxe stulpje op de camping.

Je eerste vakantie met kind in luxe accommodatie van Vacanceselect!




Anderen lazen ook onze blogs over  glampingnieuwskamperenvakantie