Glamping voor Gooische vrouwen

 14 Maart 2017   Typisch Fem

Van gewoon kamperen in een bungalowtent of tourcaravan, gingen we naar de volledig ingerichte huurtent of stacaravan. Hiervandaan trokken we verder naar de safaritent met eigen sanitair en de lodgetent met buitenkeuken. Deze glamping accommodaties waren van alle gemakken voorzien. Dáchten we. Want dat het nog veel luxer kan, bewijst deze allernieuwste generatie glampingaccommodaties. Één waarschuwing. Kijken is kwijlen. ’t Is


Airlodge met 2 etages en zicht op de sterren

Deze houten airlodge van twee verdiepingen, waarin je vanuit je tweepersoonsbed door het transparante plafond de sterrenhemel ziet, lijkt me serieus hemels. Er is een bedstee voor kinderen, er staan luxe loungestoelen op het houten terras en natúúrlijk is er een overcomplete keuken waarvan je de helft niet gebruikt. Maar hé, je kunt die slacentrifuge en dunschiller maar bij de hand hebben. Deze geweldige lodge is te boeken op diverse plekken in Italië, zoals op camping Molino a Fuoco in Toscane en camping Weekend aan het Gardameer.


Airlodge met 2 etages en zicht op de sterren



Airdreamer van 58 m2

Via de airlodge komen we bij de indrukwekkende airdreamer, een splinternieuwe glampingaccommodatie van Vacanceselect komende zomer. De airdreamer is een droomcombinatie van vakantiehuisje en tent en meet maar liefst 58 m2. Beneden vind je de woonvertrekken, luxe keuken en eigen complete badkamer. Boven zijn drie slaapkamers in tentvorm. En bbq-en doe je natuurlijk op je overdekte terras. De airdreamer staat op camping Orlando in Chianti in Toscane (een paradijsje met drie zwembaden) en camping Weekend aan het Gardameer.


Airdreamer droomcombinatie van vakantiehuisje en tent



Lodgesuite met hemelbed en ligbad


Dit is nou persoonlijk mijn droom. Midden in de tent, naast ons hemelbed, staat een heus ligbad. En de kinderen liggen in een aparte lodgetent, dus wij hebben alle privacy. Handig als we ’s avonds in de weer gaan met badolie met een romantisch muziekje op de achtergrond. De bijzondere lodgesuite is te boeken bij organisaties als SelectCamp, Vacanceselect en Camp2Relax.

Lodgesuite met hemelbed en ligbad


Stacaravan met eigen zwembad

Liever naar Kroatië en verzekerd zijn van rust in het zwembad? Op drie campings Polari, Kastanija en Aminess Sirena in Kroatië biedt Vacanceselect stacaravans aan met privézwembad! Type's Prestige en Premium is, zoals de naam al doet vermoeden, überluxe. Je deelt het zwembad met twee andere stacaravans. Verder heb je airconditioning, een afwasmachine en twee badkamers. Ja hoor, zo krijg ik zelfs mijn vriendin uit het Gooi mee uit kamperen.

Camping village Sirena met stacaravans Premium en meerder zwembaden


Savanna Lodge DeLuxe met twee badkamers en airco

Het blijft niet bij airco, dvd-speler en een overdekt terras. Met de Savanna Lodge heeft Gustocamp een ideale combinatie van een luxe chalet en gezellige luxe stacaravan te pakken. De ontwerpers hebben gespiekt in echte Afrikaanse tenten en geven het begrip een ruimte een extra dimensie. Er zijn twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Dankzij fijne schuifdeuren kun je van de aparte slaapkamers ook één grote ruimte maken. En oja, er staat een barbecue, maar dat had je vast al bedacht. En deze accommodatie staat dan ook nog eens op een van de mooiste camping in Toscana, Norcenni Girasole.

Savanna Lodge DeLuxe met twee badkamers en airco van Gustocamp


Stacaravan met privéjacuzzi

In de zomer van 2017 kun je op camping Esterel in Zuid-Frankrijk een stacaravan huren met je eigen bubbelbad! Wellness is iets wat de campingeigenaren hier aan de Côte d’Azur sowieso prima gesnapt hebben. Er is een sauna, hammamruimte en je kunt je laten masseren. Terwijl de kinderen in een van de vijf (!) zwembaden liggen. Beter wordt het niet, schat ik zo in.

Stacaravan met Jacuzzi op camping Esterel, Zuid Frankrijk




Anderen lazen ook onze blogs over  2017accommodatieglampingGlamLodgeglampingdorpenhuurtentenlodgetentnieuwssafaritentvakantievakantie boeken