Nazomeren? Doe het op een vakantiepark!

 2 Oktober 2023   Typisch Fem


Water Villaget


5 voordelen van een vakantiehuisje in het najaar

De voordelen van een huisje boeken zijn eindeloos. Het eerste voordeel gaven we hierboven al weg: je hebt niet veel last van eventuele regen en kou. Nee, jullie zitten lekker droog en warm in je vakantiehuis. Wat de andere voordelen van een vakantiepark in het najaar zijn? Lees hieronder mee en check daarna www.vakantiekoffer.nl voor de beste aanbiedingen voor komende herfst.

Landal Beach Resort Ooghduyne. Plezier met Bolo


1 Pretparken zijn niet zo druk
Altijd al een vakantiehuisje in de buurt van de Efteling, Beekse Bergen, Walibi of ander attractiepark of pretpark willen huren? De oktobermaand is ideaal hiervoor. Het is niet meer zo druk in de parken als in de zomer, dus je bespaart jezelf en je kinderen úren wachten voor de achtbaan. En dat ijsje? Dat lusten de kinderen met twintig graden net zo goed als met dertig graden ??

2 Gezelligheid met de hele familie
Veel bungalowparken hebben groepsaccommodaties of cottages te huur voor zes, acht of zelfs tien of twaalf personen. Hoe leuk is het om opa en oma ook gezellig mee te nemen voor een familieweekend? Of je gaat samen met een bevriend gezin, ook leuk. Overdag gaan jullie lekker naar de kinderboerderij of het zwembad op het park, en ’s avonds gaan de kaarsen aan en kruipen jullie met z’n allen voor de open haard met spelletjes. Heerlijk, die herfst!

3 De prijs is zachter
Het verschil tussen de prijs van een vakantiehuis in het hoogseizoen en in de herfst is aanzienlijk. Dus wil je besparen op weekendjes weg en vakanties zonder daadwerkelijk minder weekendjes weg en vakanties te boeken? Kies je periode slim en boek een vakantiepark in het najaar. Organisaties als CenterParcs en Landal GreenParcs hebben standaard kortingen voor gezinnen in bijvoorbeeld de herfstvakantie.

4 Het weer is lekker
Herfst betekent natuurlijk niet alleen kou en regen. Nee, dit seizoen betekent vaak genoeg zon en temperaturen van rond de twintig graden. Zeg nu zelf, lange boswandelingen en dagjes weg zijn veel fijner zonder tropische temperaturen toch? In de herfst laat je zowel je korte broek als je winterjas thuis, maar heb je genoeg aan een lekker vestje. Iets met het beste van twee seizoenen.

5 Veel vakantieparken dicht bij huis
We hebben niet allemaal het budget of de verlofdagen om even naar Spanje of Italië te vliegen voor een nazomertrip. Een vakantiepark in Nederland, België, Duitsland of Noord-Frankrijk ligt op maximaal een paar uurtjes rijden en je bevindt je toch direct in vakantiesferen. Boeken maar!

Landal

Anderen lazen ook onze blogs over  nazomerherfstherfstvakanitievakantie boekenvakantieparkenvakantiewoning