Vakantie in Nederland, wordt het een Last Minute Meivakantie

 4 Februari 2021   Huurtent

Toe aan een weekje weg, lekker uitwaaien, wandelen door de bossen, een vakantie in eigen land. Wie wil er in het voorjaar nu niet wakker worden aan zee of slapen in een bos.

Je boekt je meivakantie (23 april tot 9 mei) bij veel organisaties dit jaar met een leuke korting .
De meivakantie is een favoriete vakantie bij de bezoekers van huurtent.nl en vakantiekoffer.nl, en gelukkig zorgen organisaties zoals Ardoer, Molecaten, Landal en Roompot, maar ook de campings zelf ervoor dat jij ondanks de beperkingen niets te kort komt. Met fietsverhuur, take-away en aangepaste animatie kan het toch een onbezorgde vakantie in Nederland worden.

Een paar topparken voor een leuke meivakantie


Vakantie aan zee tijdens de meivakantie:
Molecaten Park Hoogduin, Zeeuws-Vlaanderen
Wind in je haren? Boek dan je vakantie op Molecaten Park Hoogduin in Cadzand in de provincie Zeeuws Vlaanderen. Je verblijft hier in mooie chalets, het 4 persoons chalet Kamille is lekker luxe ingericht met zelfs 2 badkamers. En hier mag je (tegen betaling) ook de hond mee laten uitwaaien.

RCN de Schotsman aan het Veerse Meer, Zeeland
Wandel-, fiets- maar vooral een watersportparadijs. En voor een hapje kun je tijdens de lockdown gebruik maken van de afhaalservice en wanneer de regels weer soepel worden ben je natuurlijk van harte welkom in de Brasserie. Er zijn op dit vakantiepark diverse leuke bungalows te boeken voor een heerlijke gezinsvakantie aan het water.

RCN de Schotsman, heerlijke bestemming voor de meivakantie


Kampeerresort Kijkduin, Zuid Holland
Een vakantie direct aan het strand in Zuid-Holland? Dat kan op vakantiepark Kijkduin. Je hebt hier alles bij de hand voor een fijne vakantie en je hebt nu nog keuze uit diverse luxere en glamping accommodaties. Wie wil er nu niet in een fijne safaritent met eigen sanitair slapen. En wil jij ook eens een bungalowtent uitproberen voor het echte kampeergevoel. Wat dacht je van de leuke Roan bungalowtent? Deze is helemaal ingericht zodat je alleen je koffer met kleren en beddengoed hoeft in te pakken. Er staat buiten een fijne partytent zodat je wat langer buiten kunt zitten.

Voordelig kamperen in een luxe bungalowtent van Roan in de meivakantie


FarmCamps Stolkse Weide, Zuid-Holland
Logeren op een boerderij in een prachtig polderlandschap dat is de Stolkse Weide. De kinderen hebben hier volop de ruimte en misschien mogen ze kijken bij het koeien melken. En ook in mei kan het weer heerlijk zijn zodat waterratjes zich helemaal kunnen uitleven in de Mega Water Pretweide. Je logeert hier tussen koeien en schapen en misschien zijn er in mei wel kleine kalfjes en lammetjes op de boerderij. Dit wordt een meivakantie om niet snel te vergeten.

Camping/vakantiepark Callassande, Noord-Holland
Op 900 meter van het prachtige Noord-Hollandse strand ligt camping Callassande. Echt een camping voor een glamping beleving want je heb de keuze uit diverse modellen lodgetenten met eigen sanitair. En dan heb je ook nog de keuze uit luxe vakantielodges sommige zelfs met 2 badkamers. De waterratjes kunnen hier echt helemaal hun ei kwijt. Zelfs als je nog geen gebruik van het zwembad kunt maken kun je hele dagen naar het strand; pootje baden, zandkastelen bouwen of misschien wel lekker zwemmen in de golven als het zonnetje schijnt.

Vakantie in de bossen tijdens de meivakantie:
Bossen vind je vooral in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Drenthe.
Vakantiepark 't Rheezerwold in Overijssel
Een fantastische gezinscamping waar glamping ook mogelijk is in 2021. De nieuwe Lodgetenten van Rent-a-Tent zijn voorzien van eigen sanitair, hoe luxe en comfortabel is dat. En wil jij tijdens de meivakantie een bijzondere kampeerbeleving? Wat dacht je van een weekje in een Anthropod? Perfect voor een avontuurlijke kampeervakantie met prachtig uitzicht over het Vechtdal.

Meivakantie in een Anthropod, dat wordt een avontuurlijke kampeervakantie


OF

De nieuwe Glamplodgetent met eigen sanitair op Rheezerwold voor een stijlvolle meivakantie



Beekse Bergen, Noord-Brabant
Een verblijf op dit vakantiepark, met de wilde dieren op de achtergrond, is ook als het Safaripark niet open is echt leuk. Er is nog steeds genoeg te beleven. Je kunt als je hier logeert op het vakantiepark of het Safari Resort een wandeling maken langs de giraffen, neushoorns en leeuwen. Ook kun je een speurtocht maken die door de Rangers is uitgezet. En voor een middagje knutselen kun je het verrassingspakket van Djambo halen. Ook zijn er op het vakantiepark diverse leuke speeltuinen, dus klimmen en klauteren maar totdat je moe je bed inrolt. En voor een avondje culinair genieten zijn er afhaalpunten. Dat wordt “thuis uit eten”.

meivakantie in een Jungalow Plus


Duinhoeve, Noord Brabant
Luxe kamperen op camping Duinhoeve betekent een vakantie met de Drunense duinen in je achtertuin. Wil jij met jonge kinderen vakantie vieren in Noord-Brabant dan zit je op deze camping perfect. De camping zelf is kindvriendelijk ingericht met een mooie speeltuin en verspreid over de kampeervelden kleine speeltuintjes. Bij mooi weer kun je een plons nemen in het verwarmd zwembad.

Camping de Boshoek, Gelderland
Een bijzonder mooi kindvriendelijk bungalowpark en kampeerpark op de grens van de Veluwe. Een mooie vakantieplek voor jouw meivakantie. Voor een luxe tentvakantie kies je hier een compleet ingerichte lodgetent van Countrycamp al v.a. 280* euro (*excl. Extra kosten) voor een verblijf van 7 nachten. En wil je nog meer luxe dan kun je kiezen voor een van de safari villa’s met eigen badkamer.

Safaritent met privé sanitair en veel ruimte voor 6 personen.


Vakantie in een heuvellandschap tijdens de meivakantie:
Camping Gulperberg in Zuid-Limburg
Deze charmante Limburgse camping kijkt uit over een adembenemend heuvellandschap. Het is een echte terrassencamping. De ligging van deze camping in het Zuid-Limburgse landschap geeft je al snel het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent. De camping heeft alles in huis voor een kindvriendelijke vakantie. En wil jij luxe kamperen kijk dan eens bij Vacanceselect want daar worden luxe vakantie-chalets aangeboden, voor een leuke relaxte meivakantie.

Kiezen uit luxe accommodaties op de Gulperberg


Ardoer de Heldense Bossen
Fiets- en wandelliefhebbers zitten hier echt op hun plek. De camping ligt in de Heldense bossen en er zijn verspreid leuke speeltuintjes, speelvelden en er is zelfs een trekvlot. Vanaf de camping kun je het Land van Peel en Maas ontdekken. Het fietsknopensysteem is hier volop aanwezig, dus routes genoeg. En bij minder weer kun je lekker spelen en spetteren in het binnen zwembad met superlange glijbaan (mits de dan geldende regels dit toelaten) Dus een heerlijke plek voor jouw meivakantie.




Anderen lazen ook onze blogs over  meivakantieNederlandse kustNederlandNoord-BrabantzeeZeelandNoord-HollandZuid-Hollandluxetent