Bi Village: modern vakantiepark aan het kiezelstrand

 3 Januari 2017   Ruud

Zon en zee in Istrië

Istrië is een geliefd vakantiedoel, al was het alleen maar omdat de zon en zee hier altijd aanwezig zijn! Bi Village is zo’n camping onder de zon direct aan het strand. Deze supergrote camping heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen of een actieve vakantie.

De zwembaden op de camping zijn vrijwel het hele seizoen open, en als dat nog niet genoeg is kun je een dagje uit naar Aquapark Istralanda.

Leuk voor de jeugd: het Adventure park Jangalooz op de camping. Dit klim- en klauterpark ligt hoog in de bomen, en eindigt met zip-lines en een 9 meter hoge klimmuur. Omdat er verschillende trajecten zijn, is dit avontuur ook geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar, en voor oudere kinderen en volwassenen zijn er drie niveaus. Maar of je nu alleen gaat of met meer, veiligheid staat hier altijd vooraan.

Adventure park op camping Bi Village


Cultuur en natuur

In de omgeving vind je veel culturele hoogtepunten, waaronder de stad Pula, met haar goed bewaarde Romeinse gebouwen. Of ga eens langs in het toeristische havenstadje Porec, of ga naar Rovinj. Als je graag mooie foto’s maakt, moet je in Vrsar zijn. Niet alleen vanwege de steile trapjes en steegjes in het plaatsje zelf , maar ook vanwege de fotogenieke de eilandjes bij de kust.

De Brijuni eilandengroep aan de kust zijn het enige nationale park van Istrië. Vanuit Fazana kun je met de boot mee naar de eilanden.

Op camping Bi Village kun je kiezen uit bungalowtenten, safaritenten, lodgetenten, stacaravans, bungalows en appartementen. Ieder zijn keus op dit grote vakantiepark.




Anderen lazen ook onze blogs over  KroatiëIstriëcamping onder de zon