Boek nu last minute je herfstvakantie in Nederland

 13 Oktober 2022   Typisch Fem

De hete zomer is voorbij, het duurt nog wel even voordat het ijs op de ramen staat en op een gemiddelde dag is het nog prima toeven in het middagzonnetje. De herfst is om meerdere redenen het ideale seizoen voor een korte vakantie!

Niet alleen qua temperatuur is de herfst een fijne tijd voor een break, ook relatie- of familietechnisch ben je wel weer toe aan wat tijd voor elkaar. Na de zomer is ieders agenda zonder dat jullie het in de gaten hadden bomvol komen te zitten met vergaderingen, afspraken, sportwedstrijden en toetsen. Ontsnappen aan de drukte en even pas op de plaats maken? Graag!

Glamping in de herfstvakantie


Rest nog de vraag: wat gaan we doen in de herfstvakantie? En ja, hier komen wij invliegen. Want Huurtent zou Huurtent niet zijn als we niet wat mooie last minute herfstaanbiedingen voor je opgespoord hadden. Hier kom je én even tot rust én heeft iedereen van het gezin het naar de zin.

Vakantie met landal in de herfstvakantie


Vakantieparken van Landal
Landal GreenParcs heeft deze herfst mooie aanbiedingen. Van 14 oktober tot 30 oktober 2022 profiteer je van leuke kortingen op een kleurrijke herfstvakantie. Zo kun je met z’n tweetjes al voor minder dan 200 euro een lang weekend weg en boek je voor 329 euro een vierpersoons bungalow voor een week. Rust, ruimte en natuur waren nog nooit zo bereikbaar. Voor welke van de 14000 bungalows op hun 97 parken ga jij?

Roompot bungalowparken en campings
Ook Roompot heeft de beste aanbiedingen voor de herfstvakantie in een overzicht gezet. Je vindt Roompot parken vooral aan de kust en in het groene, natuurrijke binnenland van Nederland en Duitsland. Precies de omgeving waar je na een paar maanden werken aan toe bent dus! Dat wordt uitwaaien en wandelen deze herfstvakantie. En nee, ook daarvoor hoef je niet eerst de loterij te winnen.

Camping TerSpegelt
Op camping TerSpegelt in het Brabantse land hebben ze ook van het fenomeen last minute aanbiedingen gehoord. Voor de herfstvakantie zijn nog diverse outbacklodges, chalets, huurcaravans en zelfs lakeviewlodges te huur tegen leuke prijsjes. Lekker glampen aan het water? Wees er snel bij want deze populaire camping is het hele jaar door gewild.

Camping Sallandshoeve
Weer zo’n compleet park voor het hele gezin, dit keer in Overijssel. Zwemmen, bowlen, wandelen in de Sallandse heuvelrug of een dagje Apenheul of Avonturenpark Hellendoorn? Het kan allemaal.
Villatent heeft hier nog diverse glampingaccommodaties te huur voor deze herfstvakantie. Alle geschikt tot en met zes personen, met vrij uitzicht én verwarming. Stiekem toch fijn in oktober, als het weer alle kanten op kan.




Anderen lazen ook onze blogs over  herfstvakantieherfst2022Nederlandglampingvakantieparken