Bekijk grote foto's
Camping voor jonge gezinnen
Koos Kids Club
Overdekt zwembad
Indoorspeeltuin
Recreatieplas met strandje
Wandelen en fietsen
Koos en de KidsClub voor de kinderen
Dagje shoppen in Eindhoven of Antwerpen

Boeken op Bospark 't Wolfsven? Kies hier verblijf en organisatie:

Over Bospark 't Wolfsven, Noord-Brabant

Midden in Noord-Brabant, bij het plaatsje Mierlo, ligt Bospark ’t Wolfsven, omgeven door veel groen, zelfs door een van de grootste natuurreservaten van ons land: de Strabrechtse Heide. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Daardoor voel je jezelf in dit gemoedelijke park zo vrij als een vogel. Speelplezier voor de kinderen is hier volop. Zowel op het park als in de wijde omgeving. Maar ook een gezellige stad als Eindhoven is vlakbij. Zelfs Antwerpen leent zich prima voor een daguitstapje.

Samen genieten midden in de natuur
Op dit leuke vakantiepark is een fijn restaurant, een minimarkt en voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Tijdens de schoolvakanties is er leuke animatie en zijn er genoeg activiteiten. Er is voor de jongste bezoekers een gezellige Kidsclub, je kunt laser gamen en er is ook een speeltuin, en trampolines. Voor de waterratjes is er een overdekt zwembad met kinderbad maar ook een groot natuurbad met glijbaan, zandstrand en ligwei. Hier kun je behalve zwemmen ook roeien, vissen en waterfietsen. En natuurlijk heb je na een dag buiten gezonde trek. Nou daarvoor hoef je het park niet af want er is een fijn restaurant op het park zelf.

Leuke steden, dorpjes en natuurgebieden in de directe omgeving
De direct omgeving nodigt haar gasten uit tot mooie wandelingen en fietstochten. Mierlo, Valkenswaard, Heeze en Leende, allemaal leuke kleine plaatsjes om te bezoeken met gezellige Brabantse terrasjes en winkelcentra. Of wat dacht je van een dagje over de grens naar Antwerpen of een dagje winkelen in Eindhoven?


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Bospark 't Wolfsven!


Boeken op Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Roompot Vakanties verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
VacanceSelect en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Verder verhuren VacanceSelect en Roompot Vakanties hier chalets, appartementen of bungalows.