Bekijk grote foto's
Gemoedelijk park met stijlvolle chalets
Vanuit je chalet zo de natuur in
Landelijke ligging in Northamptonshire
Bospad in het park
Golfbanen in de buurt
Ontdek een rijkdom aan geschiedenis
Vlakbij kathedralen en landhuizen
Peterborough, Stamford bezoeken

Boeken op Landal Rockingham Forest? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Rockingham Forest, Oost Engeland

Landal Rockingham Forest is een kleinschalig resort in het hart van het platteland van Oost-Engeland, Northamptonshire. Het resort grenst aan een indrukwekkend eeuwenoud bos en de omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen, fietstochten en het spotten van vogels. Plan een fijne boswandeling door het oude bos of maak een wandeling door de straatjes van het plaatsje Stamford. Er liggen twee golfbanen op korte afstand van jouw vakantieadres. In Rutland Water Park kun je diverse watersporten beoefenen of ontspan in het bubbelbad bij de Lodge op het park. Landal Rockingham Forest is een rustig en vriendelijk resort en voor de jongste bezoekers is er een leuke speelplaats.

Smaakvol ingerichte chalets
Gasten verblijven in hun mooie comfortabele lodges, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos uitje. Als je een beetje extra luxe aan jouw vakantie wilt toevoegen, kun je kiezen voor een privé hottub - heerlijk om in te ontspannen na een lange dag verkennen.

Een vakantie vol beleving, rijke cultuur en geschiedenis
Liefhebbers van sightseeing kunnen zich verheugen op het verkennen van bloeiende kathedraalsteden en schilderachtige dorpjes in de omgeving. Bezoek vanaf het park bijvoorbeeld Stamford, een idyllische handelsstad met diverse historische gebouwen, veel winkels en gezellige restaurants. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie of een romantische vakantie voor twee, Landal Rockingham Forest betekent altijd een topvakantie. Met het bos voor de deur kun je het geluk hebben oog in oog te staan met een van de wilde dieren die in de omgeving leven.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Rockingham Forest!


Boeken op Landal Rockingham Forest

Landal GreenParks verhuurt op Landal Rockingham Forest chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs