Bekijk grote foto's

Boeken op Landal Woodland Lakes? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Woodland Lakes, Noord Engeland

Vakantie op Landal Woodland Lakes betekent sowieso een toplocatie en fijne vakantiewoningen. Ontdek vanaf jouw vakantieadres North York Moors National park of de Yorkshire Dales en wandel door het mooie landschap van Groot-Brittannië. Maar er is nog zoveel meer. Maak een fietstocht door het prachtige heuvellandschap, ga eens boogschieten, bodyzorbing, of kies voor een ontspannen middag vissen op de meren in het bos. Landal Woodland Lakes biedt veel verschillende activiteiten voor kinderen, zoals zwemmen, natuurpaden verkennen en spelen in het indoorspeelparadijs. In het Olive Tree Café & Restaurant kun je terecht voor een smakelijk driegangendiner of een snelle snack. Landal Woodland Lakes ligt in een prachtig heuvellandschap, tussen het North York Moors National Park en het Yorkshire Dales National Park in. En wat het zo bijzonder maakt je fietst vanaf je vakantieadres zo de parken in. Wandelaars wandelen vanaf het park zo de heuvels in, dus wandelschoenen en rugzak inpakken.

Lekker actief bezig tijdens jouw vakantie in Yorkshire
Wat dacht je van klimmen in het indoorspeelparadijs, dit kan op diverse niveaus, zelfs de jongste bezoekers kunnen meedoen. Nog meer actie, bezoek dan de gezinsvriendelijke ‘Tree Top Adventure’. Veilig aangelegd met 4 meter hoge netten, waardoor je hier de boomtoppen vrij kunt verkennen zonder een speciale bescherming te hoeven dragen.

Of gewoon even relaxen tijdens je welverdiende vakantie
Op Landal Woodland Lakes vind je een geweldige spa, modern en luxe ingericht, dat wordt volop ontspannen in de Olive Leaf Spa.

Vervelen is op Landal Woodland Lakes geen optie
Ben jij graag in de natuur, dan ben je hier op een topplek. Waarschijnlijk krijg je keuzestress. Wat wordt het: het North York Moors of de Yorkshire Dales. Allebei hebben ze de mooiste en spectaculairste landschappen van het Verenigd Koninkrijk. Of ga je liever de hoogte in? Kies dan voor Aerial Extreme. Of wat dacht je van een dag slenteren door de stadjes Thirsk en Ripon (op slechts een paar kilometer afstand van jouw vakantiechalet). En is voor jou een vakantie zonder zee geen vakantie, dan is een dagje naar zee ook beslist mogelijk.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Woodland Lakes!


Boeken op Landal Woodland Lakes

Landal GreenParks verhuurt op Landal Woodland Lakes chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs