Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping 600 m. van strand
Wandelen, fietsen, kanovaren
Overdekt subtropisch zwemparadijs
Speeltuinen, kindertheatier schoolvakanties
Glamping in Luxe Strandtenten
Mini Manege
Bezoek waddeneiland Texel
Uniek gelegen vlakbij de bollenvelden
600 m

Boeken op camping 't Noorder Sandt? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping 't Noorder Sandt, Noord-Holland

Camping 't Noorder Sandt heet je welkom in de Kop van Noord-Holland in Julianadorp! Hier, verscholen achter een prachtige boomsingel en midden in de kleurrijke bollenvelden, vind je deze kindvriendelijke camping. Dé plek om te genieten van je welverdiende vakantie! Een mooie kampeervakantie in Nederland en dat ook nog eens aan een van de mooiste Nederlandse kusten. Hier vind je een breed zandstrand en de zon schijnt vaak volop.

Zon, zee en strand en nog veel meer
Lekker naar het strand, zonnebaden, de zee in met je bodyboard, schelpen zoeken, kwallen kijken, zandkastelen bouwen of gewoon even uitwaaien? Het strand ligt 600 meter van de camping, dus je bent er zo! Maar is het slecht weer of hou je niet van het strand? Dan vermaak je je prima in het overdekte zwemparadijs! Ga lekker snel van de supergave glijbaan, laat je meevoeren door de stroomversnelling en rust tussendoor even uit in het bubbelbad. Verder kun je uit eten in het restaurantje op de camping of een snack halen bij de snackbar. En wat dacht je van een hapje aan het strand? 't Sandtpaviljoen Zee van Tijd ligt direct achter de duinen en hier kun je genieten van een hapje en drankje terwijl je geniet van het geweldige uitzicht.

Saai zal het hier niet snel worden
Genieten van de mooie natuur, de ruimte en rust begint al wanneer je de camping oprijdt over het bosweggetje. 35 jaar geleden was deze camping nog in gebruik als bollenland, maar opa en oma Richter plantten met de hele familie duizenden boompjes en de eerste gasten pionierden in het open landschap. Nu wonen hier heel veel dieren: enkele jaren geleden al 80 verschillende vogeltjes, muizen, egeltjes…

Maar ruimte en rust staan absoluut niet voor saai!
Wandelen door de duinen, naar het strand en zee, fietsen over de dijk of op pad met de kano... De camping ligt op slechts 600 meter van het strand en langs de pas aangelegde wandel-, fiets-, en kanoroute Duinvliet. Op 't Noorder Sandt kun je een fiets huren als je die niet bij je hebt. Ook verhuren ze kano’s en bolderkarren. Verder kun je natuurlijk een bezoek brengen aan Den Helder of misschien een dagje Texel inplannen?


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping 't Noorder Sandt!


Boeken op 't Noorder Sandt

Ardoer verhuurt op camping 't Noorder Sandt safaritenten, lodgetenten met sanitair, basic glamping, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping 't Noorder Sandt
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.0
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    9.0
  • Horeca
    7.0
  • Zwembad
    7.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     fam. H. - voorseizoen 2016, met gezin
    29-06-2016
     fam. H.
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    9
  • Horeca
    7
  • Zwembad
    7
  • Wij hadden een fijne tent gehuurd en werden dan ook heel hartelijk ontvangen door de organisatie. Het zwembad is klein en bij minder weer wel aardig. De zee en strand op loopafstand. In het voorjaar was er niet heel veel te doen, snackbar gesloten en geen winkeltje. In Julianadorp zijn genoeg winkels. Verder bedankt Rent-a-Tent voor jullie gastvrijheid.