Bekijk grote foto's
Gezinscamping op terein kasteel
Rust, ruimte en comfort
Verwarmd buiten bad met kikkerbad
Fietstochten (fietsen te huur)
Sportieve activiteiten
Fijne camping voor jonge gezinnen
Grotten van Norée
Futuroscope, Aven'Thure

Boeken op camping Le Petit Trianon? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Le Petit Trianon, Poitou-Charentes

Op camping Le Petit Trianon vind je een oase van rust. Deze glampingcamping ligt op het ruime terrein van een uniek 18e eeuws herenhuis genaamd Le Petit Trianon de Saint Ustre. Deze viersterrencamping ligt op de grens van de regio Nouvelle Aquitaine en Centre Val de Loire in de streek Vienne. Ideaal gelegen tussen de kastelen van de Loire en het indrukwekkende park Futuroscope.

Zoek je wat verkoeling dan vind je dat in het zwembad met apart kinderbad. Kinderen vermaken zich ook in de speeltuin, op het sportterein of bij het animatieprogramma. Op de camping is een snackbar, pizzeria en een klein restaurant. Er is geen winkel, maar je kunt wel vers brood bestellen op de camping. Boodschappen doe je 3 kilometer verderop in Ingrandes.

Vervelen kan hier niet
Onderneem een sportieve activiteit zoals tafeltennis, minigolf of jeu de boules. Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren om de prachtige omgeving te verkennen. Je hoeft niet iedere avond te koken, want deze camping beschikt over een snackbar waar je eventueel ook maaltijden af kunt halen. De kinderen kunnen spelen in het zwembad of in de speeltuin. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die voor jong en oud diverse leuke activiteiten organiseert.

Vienne is een fijne Franse vakantiebestemming
Camping Le Petit Trianon ligt in het hart van het platteland, tussen Futuroscope en de kastelen van de Loire, aan de oude weg naar St. Jacques de Compostella. Het centrum van het plaatsje Ingrandes ligt op ca. 3 km. De camping ligt bij het dorpje Saint-Ustre, waar je een prima restaurant vindt. Ingrandes (2.5km) heeft een aantal cafe’s, bars, restaurants en winkels.

De dichtsbijzijnde grotere stad Chatellerault (10km) heeft een levendige markt (elke dinsdag, donderdag en zaterdag.) Er zijn meerdere mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving. Ga eens paardrijden in Ingrandes of kayakken op de Vienne rivier vanaf Chatellerault. Ook paintballen, een vlucht met een heteluchtballon of een klimparcours in de boomtoppen van Thure (20km) zijn erg leuk om te doen.--

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Le Petit Trianon!


Boeken op Le Petit Trianon

Glamping4all verhuurt op camping Le Petit Trianon lodgetenten met sanitair.